Weather Icon

Eρντογάν: Υποσχέθηκε Πρίμ στην Εθνική Ομάδα των Σκοπίων για νίκη επι της Αρμενίας

Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποσχέθηκε πρίμ στην Εθνική ομάδα του ποδοσφαίρου της ΠΓΔΜ για νίκη επί της Αρμενίας στον μεταξύ τους αγώνα στις 7 Οκτωβρίου υποστηρίζει ο ιστότοπος sovietunion.ru επικαλούμενος πηγές προσκείμενες στο Κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ.Σύμφωνα με το άρθρο ο Ερντογάν εξέφρασε την δελεαστική προσφορά σε ιδιωτική συνάντησή του με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της ΠΓΔΜ Trajko Veljanoski.
Η ηγεσία της Τουρκίας θέλει να αποφύγει με κάθε τρόπο την συνάντηση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Τουρκίας με αυτήν της Αρμενίας για τα προκριματικά του Euro 2012.
Τα Σκόπια είναι αδιάφορα και παίζουν με στόχο μόνο μία αξιοπρεπή εμφάνιση, oι όποιες πιθανότητες είχαν για πρόκριση έχουν εξανεμιστεί από το Μάρτιο.H ομάδα της Αρμενίας έχει μεγάλη ευκαιρία καθώς με συνδυασμούς αποτελεσμάτων μπορεί να καταλάβει την δεύτερη προνομιούχο θέση πίσω απο την Ρωσία.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube