Weather Icon
Γενικά θέματα 11 Οκτωβρίου 2011

Τι είπαν σε μυστική συνάντηση Ντάουνερ-Επιχειρηματίες

Μυστική συνάντηση της ελίτ των επιχειρηματιών της Λεμεσού, με τον ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ Αλεξάντερ Ντάουνερ, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο four seasons της Λεμεσού, με θέμα τη λύση του Κυπριακού.
Στη συνάντηση μετείχαν 40 περίπου Λεμεσιανοί από τον κόσμο των επιχειρήσεων, της δικηγορίας και της οικοδομικής βιομηχανίας

Ποιες οι θέσεις του επιχειρηματικού κόσμου για τη λύση του κυπριακού
Η εικόνα που μετέφερε στους επιχειρηματίες ο Αλεξάντερ Ντάουνερ, σχετικά με το Κυπριακό  είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι υπάρχει πρόοδος στις συνομιλίες και ουσιώδης σύγκλιση σε σειρά κεφαλαίων. Υπερασπίστηκε επίσης το μοντέλο κράτους που περιλαμβάνεται στα ψηφίσματα του ΟΗΕ.
Ο ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άκουσε από τους παρευρισκομένους ότι σχέδιο λύσης που θα υποβληθεί από τον Πρόεδρο Χριστόφια δεν θα γίνει αποδεκτό όσο καλό και αν είναι, επειδή ο Πρόεδρος «έχει χάσει το λαϊκό έρεισμα και την εμπιστοσύνη των Κυπρίων. Δεν θα γίνει αποδεκτό ακόμα και αν είναι καλύτερο από το σχέδιο ΑΝΑΝ»
http://sigmalive.com/news/local/426930 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube