Weather Icon
Γενικά θέματα 8 Οκτωβρίου 2011

Αυστριακός ευρωβουλευτής: Αγοράζει η Ελλάδα αμερικανικά άρματα μάχης δισ. ευρώ;

Ο Αυστριακός ευρωβουλευτής του ακροδεξιού και εθνικιστικού Κόμματος των «Ελευθέρων»
του μεγαλύτερου κόμματος της αυστριακής αντιπολίτευσης, Αντρέας Μέλτσερ, ζητεί αποσαφήνιση από την κυβέρνηση συνασπισμού για το εάν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι η Ελλάδα προτίθεται να αγοράσει πολλές εκατοντάδες αμερικανικά άρματα μάχης τύπου «M1 A1 Abrams».


Όπως τονίζει ο ευρωβουλευτής, «είναι απαράδεκτο, αν τα πολλά δισεκατομμύρια ευρώ των Αυστριακών φορολογούμενων τα οποία ρέουν στην Αθήνα, δαπανώνται εκεί για πανάκριβες αγορές όπλων».

Επιπλέον, επαναλαμβάνοντας την απαίτησή του για άμεσες εξηγήσεις, ρωτά για ποιο λόγο η Ελλάδα, εφόσον πρόκειται να αγοράσει άρματα μάχης, δεν τα αγοράζει από κάποιες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά κάνει αυτή την αγορά στις ΗΠΑ, μετατρέποντας – όπως προσθέτει – την ακριβή διάσωση της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε αμερικάνικο πρόγραμμα ανάκαμψης της οικονομίας.
http://epikaira.gr/

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube