Weather Icon
Cyberwar , Cyberwar 5 Σεπτεμβρίου 2011

Επίθεση hacking σε Theregister.co.uk, Vodafone, Telegraph, Acer, National Geographic από την ομάδα Turkguvenligi

Μία πολύ γνωστή βρετανική ιστοσελίδα που δραστηριοποιείται στο χώρο της ενημέρωσης για θέματα τεχνολογίας, η The Register δέχτηκε επίθεση hacking από την ομάδα Turkguvenligi. Εκτός από αυτήν την ιστοσελίδα η ομάδα hackers παραβίασε και τις ιστοσελίδες γνωστών εταιρειών: VodafoneTelegraphAcerNational GeographicUps.com,betfair.com.

Η ομάδα hackers γνωστοί με το όνομα «TG Hacker’, εκτέλεσαν τις επιθέσεις χρησιμοποιώντας την τεχνική DNS Hijacking. Παρόλα αυτά όμως η ιστοσελίδα The Register είναι ακόμη <…>

προσβάσιμη μέσω της πραγματικής IP (68.68.20.116) από αρκετά μέρη του κόσμου.
Οι «TG Hacker’ έχουν παραβιάσει και άλλες ιστοσελίδες στο παρελθόν, γνωστών εταιρειών όπως η Microsoft, η Dell , η Zdnet, η F-Secure, η Adobe κ.α. Μπορείτε να δείτε εδώ το ιστορικό παραβιάσεων.
Το μήνυμα που «ανέβασαν» στις ιστοσελίδες ήταν: «h4ck1n9 is not a cr1m34. Sept. We TurkGuvenligi declare this day as World Hackers Day – Have fun icon wink Επίθεση hacking σε Theregister.co.uk, Vodafone, Telegraph, Acer, National Geographic από την ομάδα Turkguvenligi h4ck y0u».

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube