Weather Icon
Γενικά θέματα 7 Ιουλίου 2011

EΓΚΩΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗ WALL STREET JOURNAL “Έχει δίκιο ο Σαμαράς”

Με θετικό τρόπο σχολιάζει η Wall Street Journal στο φύλλο της Τετάρτης την συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς όπου επισήμανε ότι πρέπει να μειωθούν οι φόροι για να επανέλθει η ανάπτυξη.

«Σήμερα το να βρεις Έλληνα πολιτικό με βασικές θέσεις υπέρ της ανάπτυξης μοιάζει εξίσου δύσκολο έργο» με τον φιλόσοφο Διογένη που αναζητούσε με το φανάρι έντιμους ανθρώπους, αναφέρει το άρθρο της εφημερίδας.

Η πολιτική που ακολουθείται είναι αποτυχημένη, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνέντευξη την περασμένη Τρίτη και η εφημερίδα σχολιάζει ότι «όλοι έξω από τις Βρυξέλλες και το ΔΝΤ γνωρίζουν ότι ο κ. Σαμαράς έχει δίκιο». Σημειώνει δε ότι για τις απόψεις του αυτές «εισέπραξε μόνο περιφρόνηση από τους αρχιτέκτονες της ελληνικής διάσωσης».

Η Wall Street Journal κρίνει ακόμα ορθή τη θέση του πρόεδρου της ΝΔ ότι η μείωση στη φορολογία των επιχειρήσεων στο 15% και οι μειώσεις των φόρων θα μειώσουν την φοροδιαφυγή και θα απελευθερώσουν τη δημιουργικότητα του ιδιωτικού τομέα.
http://www.citypress.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube