Weather Icon
Γενικά θέματα 7 Ιουλίου 2011

Νέα επίθεση του Μάντατζη στον Γ. Παπανδρέου

Νέα επίθεση του Μάντατζη στον Γ. Παπανδρέου
Παρουσία του Τούρκου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, που παρακολουθούσε αμήχανος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη εξαπέλυσε επίθεση κατά του Γ. Παπανδρέου

Παρουσία του Τούρκου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, που παρακολουθούσε αμήχανος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη εξαπέλυσε επίθεση κατά του αρχηγού του κόμματός Γ. Παπανδρέου!

Το επεισόδιο συνέβη στην Ξάνθη, όπου ο Κιλιτσντάρογλου βρέθηκε μετά τη συνάντηση με τους ομολόγους του της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Αθήνα και επισκέφτηκε την παράνομη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «xanthipress», ο μουσουλμάνος βουλευτής το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι έχει αποδυναμωθεί στο εσωτερικό της μειονότητας και γι’ αυτό ίσως επιχειρεί να γίνει αρεστός ή και να μεταπηδήσει στο νέο «τουρκικό κόμμα» που ετοιμάζεται στη Θράκη. Δεν εξηγείται αλλιώς η νέα επίθεσή του εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου.

«Αν και ανήκω στον ίδιο ιδεολογικό χώρο, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει κάνει πράγματα για τη μειονότητα και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι στη συνέχεια υπάρχει αγώνας και χρόνος, στον οποία θα διαπιστώσει αν αυτή η στάση αλλάζει.
Και ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έλεγε αυτά για τον αρχηγό του, ο Κιλιτσντάρογλου, στην Κομοτηνή, έπλεξε το εγκώμιο του: «Ο Παπανδρέου έχει ικανότητες για να βγάλει την Ελλάδα από αυτήν τη στενωπό» είπε, και συνέχισε: «Είναι ένας καλός σοσιαλιστής και τον συγχάρηκα για το δυναμισμό του, λέγοντάς του ότι με τη δυναμική που διαθέτει πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα».
http://voria.gr/

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube