Weather Icon
πΓΔΜ, Σκόπια , Σκοπιανό 6 Ιουλίου 2011

ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Πρόκληση από τους Σκοπιανούς

Οι εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών της Ελλάδας και της Κύπρου, αποχώρησαν από την τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπιτς Χάντμπολ, στο Ούμαργκ της Κροατίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι αθλητές της ΠΓΔΜ φορούσαν φανέλες που έγραφαν στην πίσω πλευρά «Macedonia»!

Ορισμένοι αθλητές της ΠΓΔΜ πρόσθεσαν με ταινία τα αρχικά FΥR, κάτι το οποίο δεν ικανοποίησε την ελληνική αποστολή, η οποία αποφάσισε να μη λάβει μέρος στην τελετή έναρξης.

Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής Αρης Βατάλης, ο οποίος είναι και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χάντμπολ, ενημέρωσε την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ότι στην περίπτωση που αυτό επαναληφθεί κατά τη διάρκεια των αγώνων, οι ελληνικές ομάδες θα αποσυρθούν από τη διοργάνωση.

Να σημειώσουμε ότι στην τεχνική σύσκεψη οι εκπρόσωποι της ΠΓΔΜ παρουσίασαν τις φανέλες οι οποίες πληρούσαν όσα είχαν συμφωνηθεί μεταξύ ελληνικής και ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.
http://www.tanea.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube