Weather Icon
Ιταλία , Παλαιστίνη 13 Ιουνίου 2011

«Ευχαριστώ» Νετανιάχου στον Μπερλουσκόνι

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ευχαρίστησε στη Ρώμη τον ιταλό ομόλογό του Σίβλιο Μπερλουσκόνι για την αντίθεση της Ιταλίας στην αναγνώριση ενός παλαιστινιακού κράτους στον ΟΗΕ.

«Η ειρήνη μπορεί να είναι αποτέλεσμα μόνον διαπραγματεύσεων, δεν μπορεί να επιβληθεί από το εξωτερικό ούτε από μια απόφαση του ΟΗΕ», δήλωσε ο Νετανιάχου σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Μπερλουσκόνι στη Ρώμη.


«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη σαφή θέση σας κατά μιας απόπειρας παράκαμψης των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων», προσέθεσε ο ισραηλινός πρωθυπουργός.

Κατά την ίδια συνέντευξη Τύπου ο Μπερλουσκόνι δήλωσε: «Εμείς δεν πιστεύουμε ότι μια μονομερής λύση θα μπορούσε να βοηθήσει την ειρήνη, ούτε από παλαιστινιακής πλευράς, ούτε από ισραηλινής πλευράς. Πιστεύω ότι η ειρήνη μπορεί να επιτευχθεί μόνον μέσω διαπραγματεύσεων».http://www.ant1online.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube