Weather Icon
Γενικά θέματα 23 Ιουνίου 2011

Ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας «θέλει να βοηθήσει» την Ελλάδα. «Τα μάρμαρα όμως μάρμαρα»

Ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας «θέλει να βοηθήσει» την Ελλάδα. «Τα μάρμαρα όμως μάρμαρα»

θέμα επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, έθεσε χθες στον πρωθυπουργό της Αγγλίας, ο βουλευτής των Φιλελευθέρων –Δημοκρατών Andrew Ceorge. Ο πρωθυπουργός, ενώ μιλούσε για το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, ακούγοντας αυτή την αξίωση του βουλευτή, απάντησε ότι «αυτό δεν θα γίνει»


Ο κ. Κάμερον είχε δηλώσει ότι για να βγει η Ελλάδα από τη σημερινή οικονομική κρίση θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο Ευρωπαϊκός Οικονομικός Μηχανισμός, οπότε ο κ. Τζορτζ παρενέβη απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό: «Ενώ, βέβαια, δεν πρέπει εμείς να έχουμε οποιαδήποτε οικονομική εισφορά, συμφωνεί ο Πρωθυπουργός ότι διαθέτουμε κάτι που θα βοηθούσε στην αναζωογόνηση της ελληνικής οικονομίας και θα διόρθωνε ένα λάθος 200 χρόνων και αυτό είναι να επιστρέψουμε τα μάρμαρα;».

Ο Πρωθυπουργός απάντησε: «Λυπούμαι, δεν θα συμφωνήσω… Η ευθεία απάντηση είναι ότι δεν πρόκειται να χάσουμε τα Μάρμαρα».http://sigmalive.com/

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube