Weather Icon
Γενικά θέματα 17 Μαΐου 2011

Στην αεροπορική βάση του Αράξου… Πρωτοφανές περιστατικό με F-16!

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στην αεροπορική βάση του Αράξου, όταν ο μπροστινός τροχός ενός διθέσιου μαχητικού αεροσκάφους τύπου F-16 Block52 αποκολλήθηκε για ανεξήγητους -προς το παρόν- λόγους!

Κατά τη διάρκεια της απογείωσης για εκπαιδευτική αποστολή, ο ριναίος τροχός έφυγε από την θέση του! Οι δύο χειριστές συνέχισαν την διαδικασία της απογείωσης και λίγο μετά επέστρεψαν στην 116 Πτέρυγα Μάχης και κατάφεραν να προσγειώσουν το F-16 μόνο με τους δύο πίσω τροχούς!

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας επισήμως αναφέρεται “σε απώλεια του τροχού από το ριναίο σκέλος”, επισημαίνει ότι “το αεροσκάφος δεν αντιμετώπισε άλλο πρόβλημα και προσγειώθηκε ασφαλώς στην 116ΠΜ/Αεροδρόμιο Αράξου”, ενώ αρμόδια επιτροπή της Πολεμικής Αεροπορίας διεξάγει έρευνα για να εντοπίσει τα αίτια του απίστευτου περιστατικού.

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube