Weather Icon
Γενικά θέματα 6 Απριλίου 2011

Επίθεση Λίβυων αντικαθεστωτικών στο Τουρκικό Προξενείο της Βεγγάζης

Επίθεση Λίβυων αντικαθεστωτικών στο Τουρκικό Προξενείο της Βεγγάζης

 Οι πινακίδες του Τουρκικού Προξενείου στη Βεγγάζη ξυλώθηκαν από τους αντικαθεστωτικούς. Η περιβόητη εξωτερική πολιτική της Τουρκίας δέχεται σοβαρά κτυπήματα τον τελευταίο καιρό!
Ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε δηλώσει κατά την επίσκεψη του στο Λονδίνο σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον ότι δεν υποστηρίζει την ιδέα του εξοπλισμού των λίβυων αντικαθεστωτικών που αγωνίζονται να απομακρύνουν τον λίβυο ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι από την εξουσία.”Αν το κάνουμε αυτό θα δημιουργηθεί μια διαφορετική κατάσταση στη Λιβύη και δεν το βρίσκουμε πρέπον να γίνει αυτό“.

Οι Λιβύοι αντικαθεστωτικοί εκτιμώντας δεόντως την δήλωση αυτή του Τουρκου Πρωθυπουργού επιτέθηκαν εναντίον του Τουρκικού Προξενείου της Βεγγάζης φωνάζοντας αντιτουρκικά συνθήματα , σπάζοντας πόρτες και παράθυρα,αφαίρεσαν το σήμα του Προξενείου και ζήτησαν την υποστολή της Τουρκικής Σημαίας και σε αυτό είναι ανυποχώρητοι.Επίθεση δέχθηκε και τουρκικό πλοίο που βρίσκεται στην Βεγγάζη μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube