Weather Icon

Επιστροφή Οικονόμου στην Κορυτσά: Ανθελληνικός γύρος εν όψει

Επιστροφή Οικονόμου στην Κορυτσά: Ανθελληνικός γύρος εν όψει

Δεν πρόλαβε ο έλληνας πρόξενος Κορυτσάς κ. Οικονόμου να επιστρέψει στα καθήκοντά του μετά την «ανάκληση» στην Αθήνα, και το δημοτικό συμβούλιο δήμου Κορυτσάς «αντιδράει» στην επανεγκατάσταση στην πόλη.Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε δημοσιεύματα αλβανικών ιστοσελίδων, αν ασφαλώς μεταγέρουν σωστά τα όσα «αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Κορυτσάς.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το δημοτικό συμβούλιο ζήτησε την αντικατάστασή του λόγω των «αντιαλβανικών και σωβινιστικών δηλώσεών του». Επίσης στη δήλωση γίνεται λόγος πως αν δεν συμβεί αυτό το δημοτικό συμβούλιο θα συμπαραταχθεί στο πλευρό των λεγόμενων αλβανικών «πατριωτικών συλλόγων».

Όπως και άλλωστε έχει συμβεί, η στάση του δημοτικού συμβουλίου Κορυτσάς, θα αποτελέσει την απαρχή άλλου κύματος ανθελληνικών δηλώσεων και εκδηλώσεων των κάθε είδους αλβανικών «πατριωτικών» συλλόγων.

Το κλίμα αυτό επιπλέον συντηρούν εξωαλβανικοί παράγοντες και τουρκικών συμφερόντων τηλεοπτικά κανάλια.http://www.deropoli.com/?p=5063

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube