Weather Icon

Χ.Κλίντον: η λύση στο Μπαχρέιν πρέπει να έλθει με εκδημοκρατισμό

Γαλλία: Η Χ.Κλίντον τόνισε στο Σαουδάραβα ΥΠΕξ στη συνάντηση των G8, στο Παρίσι, ότι η λύση στο Μπαχρέιν πρέπει να έλθει με εκδημοκρατισμό.
Η αμερικανίδα ΥΠΕΞ, Χίλαρι Κλίντον σε συζητήσεις που είχε με τον ομόλογό της της Σαουδικής Αραβίας, στο πλαίσιο της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών, των χωρών, της ομάδας των 8 πιο αναπτυγμένων κρατών (G8) στο Παρίσι, του τόνισε την πεποίθηση των ΗΠΑ, ότι η λύση στο Μπαχρέιν πρέπει να προέλθει από μια αξιόπιστη πολιτική μεταρρύθμιση και όχι από μια στρατιωτική παρέμβαση, όπως είπε αξιωματούχος των ΗΠΑ.

Η πληροφορία δόθηκε, υπό καθεστώς ανωνυμίας, στους δημοσιογράφους που παρακολουθούν τις συζητήσεις με τον Σαουδάραβα ΥΠΕΞ, Σείχη Αμπντουλά μπιν Ζαγιέντ αλ-Ναχαγιάν, στο Παρίσι, όπου η Χίλαρι Κλίντον συμμετέχει στη συνάντηση των υποργών Εξωτερικών των G8.
Μ.Π.
Ναυτεμπορική

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube