Γενικά θέματα 13 Φεβρουαρίου 2011

Σε Λευκωσία, Λονδίνο και Νέα Υόρκη ο Δ. Δρούτσας

Την εβδομάδα από 14 ως 19 Φεβρουαρίου 2011 ο Υπουργός Εξωτερικών πραγματοποιεί σειρά επισκέψεων σε Λευκωσία, Λονδίνο και Νέα Υόρκη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Στην Κύπρο, όπου θα βρίσκεται τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, ο κ. Δρούτσας θα παρακαθίσει σε δείπνο εργασίας που παραθέτει προς τιμήν του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστόφιας. Επίσης, ο κ. Δρούτσας θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Μάρκο Κυπριανού, με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριο Καρογιάν καθώς και με τους επικεφαλής των κομμάτων.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Δρούτσα στο Ηνωμένο Βασίλειο (15-17/02), περιλαμβάνει συναντήσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Hague με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΝΑΤΟ κ. Lidington με στελέχη της αντιπολίτευσης καθώς και με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριο.
Τέλος, στη Νέα Υόρκη, όπου μεταβαίνει στις 18 του μηνός, ο κ. Δρούτσας θα συναντηθεί με το Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Ban Ki-moon καθώς και με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο και εκπροσώπους της ομογένειας.
NAFTEMPORIKI

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube