Weather Icon

Εκστρατεία Παπανδρέου για ένα εκατομμύριο υπογραφές

Εκστρατεία Παπανδρέου για ένα εκατομμύριο υπογραφές

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣπου θέλουν να εκμεταλλευθούν την «πρωτοβουλία πολιτών» μέσω της οποίας μπορεί να προωηθεί νομοσχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου. Με απώτερο στόχο τη συλλογή ενός εκατομμυρίου υπογραφών, ο πρωθυπουργός Παπανδρέου ξεκινά πανευρωπαϊκή, υπέρ του ευρωομολόγου. Την πρωτοβουλία, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός , από το βήμα της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Το ένα εκατομμύριο υπογραφές είναι η επίσημη προϋπόθεση για τη νέα συνθήκη της Λισαβόνας ώστε να ξεκινήσει επισήμως η επεξεργασία και η συζήτηση των παραπάνω θεμάτων στην Ε.Ε.

Ο κ. Παπανδρέου μάλιστα πρότεινε και τη δημιουργία επιτροπής από το ΠΑΣΟΚ που θα επεξεργαστεί τις προτάσεις και τις κινήσεις που χρειάζονται για να προωθηθεί αποτελεσματικά η παραπάνω πρωτοβουλία.

Το μίνιμουμ που απατείται είναι η συλλογή ενός εκατομμυρίου υπογραφών από εφτά διαφορετικές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube