Weather Icon
Γενικά θέματα 10 Νοεμβρίου 2010

Θα ενημερώνονται με SMS για πυραύλους

Αγνοια δηλώνει το Πεντάγωνο των ΗΠΑ για το αντικείμενο που είχε μορφή πυραύλου και εκτοξεύτηκε από τα ανοικτά των ακτών της νότιας Καλιφόρνιας στον ουρανό, ενώ η τροχιά του καταγράφηκε από τις κάμερες και μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Αμυνας δήλωσε ότι κανένας δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις για την τροχιά και την προέλευσή της.

Ερωτηματικά για τυχόν εκτοξεύσεις πυραύλων δε θα έχουν πάντως στο Ισραήλ σε λίγους μήνες, καθώς το υπουργείο Αμυνας της χώρας ανακοίνωσε ότι από τον Ιούνιο θα εφαρμοστεί σύστημα πληροφόρησης των πολιτών με SMS.

Η ενημέρωση των πολιτών με γραπτά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο θα είναι έγκαιρη, ώστε να καταφεύγουν σε ασφαλή τοποθεσία πριν ο πύραυλος από το Ιράν (φωτογραφία), το Λίβανο, τη Συρία ή άλλη περιοχή, πέσει στο… κεφάλι τους.http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=9&artid=66514

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube