Weather Icon

Ζητούν καλύτερη μεταχείριση για τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες

Αντί να στραφεί στην Τουρκία και να κάνει εκεί τις όποιες δηλώσεις και καταγγελίες του, ο εμφανιζόμενος ως «πρόεδρος» της μουσουλμανικής ενώσεως στην χώρα μας, ονόματι Ναΐμ Ελγαντούρ, κρούει στην κυριολεξία, (προφανώς για δικούς του λόγους), τον κώδωνα του κινδύνου, σε μια σειρά από ζητήματα, που έχουν να κάνουν με τους ομόδοξούς του, μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.


Τόνισε πως «οι μουσουλμάνοι μετανάστες είναι άνεργοι, πεινασμένοι και δεν μπορούν να ανανεώσουν τις άδειες παραμονής, γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τόσα ένσημα».
Στην συνέχεια ανέφερε, ότι «δέχονται πολλών μορφών πιέσεις, αποτελούν βραδυφλεγή βόμβα». Εντοπίσαμε λέει τα προβλήματα και ενημερώσαμε τις αρχές»! «Αν συμβεί οτιδήποτε, θα ευθύνεται η κυβέρνηση.

Παρακάτω, επισημαίνει ο ανωτέρω ότι, «οι μουσουλμάνοι μετανάστες στη χώρα, υπολογίζονται σε 750.000 και δεν μπορούν να ελέγξουν τα τζαμιά, που υπερβαίνουν τα 100».

«Επίσημος ιμάμης δεν υπάρχει και τα χρέη του εκτελεί, ο κάθε μπογιατζής ή σερβιτόρος, ενώ η ένωση προσπαθεί από χρόνια να ανακόψει τον δρόμο φανατικών στοιχείων, που σκοπεύουν να διαταράξουν την ειρηνική συνύπαρξή μας, σε όλες τις μουσουλμανικές κοινότητες, ακούγονται ακραίες φωνές, να μην έχουμε καμία επαφή, με τους χριστιανούς.

Κατόπιν αποκαλύπτει πως, «όπως σε όλες τις χώρες, έχουν μεταφερθεί και στην Ελλάδα, Ουαχαμπίτες, άνθρωποι φανατικοί, που δεν εργάζονται και ζουν από τα τζαμιά, αρκετοί πληρώνονται με μισθούς από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ισλαμιστικών Οργανώσεων, έχουν ιδρύσει κέντρο στην Αθήνα, μιλούν σε όλα τα τζαμιά και προσπαθούμε να τους απομονώσουμε!».

Βέβαια, ανάμεσα στα εξαιρετικώς ενδιαφέροντα και ανησυχητικά, που ομολογεί ο ανωτέρω «πρόεδρος» «λησμόνησε» να προσθέσει, ότι πέραν των όποιων αντιπαλοτήτων με τους Χριστιανούς, μεταξύ τους μισούνται θανάσιμα, οι γνωστές φατρίες ή σέκτες, σουνιτών και σιϊτών, που όπως γνωρίζουμε όλοι, από την καθημερινή ειδησεογραφία των μουσουλμανικών χωρών, αλληλοεξοντώνονται με φανατισμό! Ούτε λόγος ασφαλώς, για το αμέτρητο πλήθος των αιρέσεών τους.

ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑ.Ο.Σ.
Ερώτηση για το θέμα κατέθεσε το ΛΑ.Ο.Σ. όπου ερωτάται από τον Κυριάκο Βελόπουλο ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ραγκούσης:
1. Έχει γνώση το υπουργείο των ανωτέρω δηλώσεων του «προέδρου» της μουσουλμανικής ενώσεως; Έχουν μελετηθεί και εκτιμηθεί, στον βαθμό που επιβάλλεται, οι «καταγγελίες» και «ανησυχίες» που αναφέρει;
2. Θα κληθεί ο ανωτέρω, αρμοδίως, για αναλυτικότερες εξηγήσεις; Ποιες είναι οι «αρχές» που προειδοποιεί ότι έχει ήδη ενημερώσει και μάλιστα αποδίδει και ευθύνες, στην κυβέρνηση, «για ότι τυχόν συμβεί, στο μέλλον;». Τι μπορεί να σημαίνουν αυτά; Ποια κυβερνητικά κλιμάκια, έγιναν τελικώς, αποδέκτες αυτών των σοβαρών προειδοποιήσεων;
3. Ποιες είναι «οι ακραίες φωνές» και τα «φανατικά στοιχεία», που τους επηρεάζουν και τι ετοιμάζουν, με το «κέντρο» που έχουν ιδρύσει (;), οι ομάδες των «Ουαχαμπιτών»; Τι περιμένουμε για να ερευνηθούν όλα αυτά; Τι εντολές θα δοθούν άμεσα από το Υπουργείο, για την σε βάθος εξέταση όλων των καταγγελιών;
http://www.xronos.gr/detail.php?ID=61899

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube