Weather Icon
Αφγανιστάν , Ισλάμ 6 Οκτωβρίου 2010

Πακιστάν: Οκτώ Γερμανοί ισλαμιστές αντάρτες νεκροί

Πακιστάν: Οκτώ Γερμανοί ισλαμιστές αντάρτες νεκροί
©2010 Δεδομένα χάρτη AND, Europa Technologies, Google, Mapabc – Όροι χρήσης
Χάρτης
Δορυφόρος
Υβριδικός

Οκτώ αντάρτες γερμανικής υπηκοότητας σκοτώθηκαν από επίθεση αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους χθες στο βορειοδυτικό Πακιστάν, σύμφωνα με πηγές των πακιστανικών υπηρεσιών ασφαλείας.
Στόχος του φερόμενου ως μη επανδρωμένου αεροσκάφους της CIA ήταν ένα τέμενος στο Μιράλι στο Βόρειο Ουαζιριστάν, ανέφεραν οι ίδιες πηγές στο Reuters, μία ημέρα μετά την προειδοποίηση ΗΠΑ και Βρετανίας για αυξημένο κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη.
Την περασμένη εβδομάδα, πηγές των δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών ανέφεραν ότι μία ομάδα στο βόρειο Πακιστάν ήταν αναμεμειγμένη στο σχεδιασμό επιθέσεων στην Ευρώπη.
Γερμανός αξιωματούχος είχε αναφέρει ότι πηγή των πληροφοριών για το σχέδιο ήταν μάλλον ένας Γερμανο-αφγανός ύποπτος, που προερχόταν από το Αμβούργο και κρατείτο στην αμερικανική στρατιωτική φυλακή του Μπαγκράμ στο Αφγανιστάν.
Nαυτεμπορική

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube