Γενικά θέματα 23 Οκτωβρίου 2010

Να κρατήσουμε τη φλόγα της Ελλάδος και του Ελληνισμού ζωντανή εκεί στη Βοστόνη

Να κρατήσουμε τη φλόγα της Ελλάδος και του Ελληνισμού ζωντανή εκεί στη Βοστόνη

ΣΥΜΠΟΣΙΟ/CONFERENCE: Εσύ θα έρθεις;

Σήμερα, Σάββατο, είναι μία καινούργια ημέρα για την Οργανωμένη Ομογένεια αφού η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων έχει το Συμπόσιο/Conference όπου Σωματεία/Σύλλογοι αλλά και απλοί άνθρωποι θα μπορέσουν να συμμετάσχουν και να συζητήσουν για το μέλλον. Ένα μέλλον που δεν φαίνεται καλό στον ορίζοντα αφού το ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια έχει ατονήσει για πολλούς και διαφόρους λόγους ο κυριότερος των οποίων είναι η συμμετοχή μικρών και μεγάλων.

Υπεύθυνος του Συμποσίου είναι ένας νέος και φιλόδοξος άνθρωπος ο κύριος Δημήτριος Χατζής, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας με τη συμπαράσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αύριο στις 9:30 το πρωί θα γίνουν οι εγγραφές και θα ακολουθήσει χαιρετισμός, κατόπιν θα γίνουν τέσσερες συνεδριάσεις των οποίων οι δύο θα γίνονται ταυτόχρονα σε ξεχωριστές αίθουσες. Μετά θα βγουν πορίσματα και εισηγήσεις.

Η Είσοδος είναι εντελώς δωρεάν και θα υπάρχει continental breakfast και μεσημεριανό για όλους.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να αρχίσουμε μία προσπάθεια που μπορεί να φέρει καλό στην Ομογένεια.

Δικαιολογίες για να μη πάμε μπορούμε να βρούμε πολλές. Πρέπει όμως σύσσωμη η Ομογένεια, να δώσει δυναμικό παρόν γιατί ΚΥΝΔΙΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

Αύριο, Σάββατο 23 Οκτωβρίου, 2010 είναι ο τόπος και ο χρόνος να μιλήσουμε και να πάρουμε θέση για το πώς μπορούμε να συνεχίσουμε σαν Ελληνική Ομογένεια, να κρατήσουμε την Ελληνική Γλώσσα και Παραδόσεις, τα Ήθη & Έθιμα, τι Πίστη και τον Ελληνισμό μας. Πρέπει να συμμετάσχεις κι εσύ με τους δικούς σου.

Αύριο στο Radisson Hotel, 200 Stuart St, Boston (57) είναι ο τόπος και ο χρόνος για συζήτηση και τοποθέτηση για το τι φταίει και πως μπορούμε να πάμε μπροστά και όχι στα καφενεία, τις κουζίνες, και τα σαλόνια. Αξίζει τον κόπο να παρευρεθείς κι εσύ σαν μέλος του Συλλόγου σου ή σαν απλός Έλληνας/Ελληνίδα.

Αναγνωρίζουμε ότι έγιναν κάποια οργανωτικά λάθη αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα για τέτοια λόγια, είναι ώρα για συμμετοχή και συνεργασία. Επικοινωνήστε με τα μέλη του Συλλόγου σας και τους αξιωματούχους του Συλλόγου σας και ελάτε στο Συμπόσιο/Conference για τον Ελληνισμό.

Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη

Πηγή: Πανηλειακός/span>

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube