Weather Icon

Αντίδραση Σημίτη για την Εξεταστική για την οικονομία

Αντίδραση Σημίτη για την Εξεταστική για την οικονομία


Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης απάντησε με αιχμηρή δήλωσή του στα όσα είπε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου κατά τη χθεσινή συζήτηση με τους δημοσιογράφους σχετικά με το χρονικό εύρος της Εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία.

Ο κ. Σημίτης στη γραπτή δήλωσή του αναφέρει: “Εξεταστική Επιτροπή για την οικονομία θα πρέπει να γίνει για την περίοδο από το 1996 και μετά. Δεν μπορεί η ίδια κυβέρνηση και τα ίδια πρόσωπα να ήταν έντιμα πριν απο το 2001 και ύποπτα μετά. Υπονοούμενα, μισόλογα και πολιτικές εντυπώσεις δεν είναι αποδεκτά”.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί η εξεταστική για την οικονομία και για το διάστημα της περιόδου 2001-2004, απαντώντας σε ερώτηση εάν θα ερευνηθεί και το θέμα της “Goldman Sachs” που αφορούσε στα στοιχεία της οικονομίας.

Τι απαντούν κυβερνητικοί κύκλοι
Καμία διάσταση απόψεων δεν υπάρχει με τον Κ. Σημίτη, ήταν το σχόλιο κυβερνητικών κύκλων.Οι ίδιοι κύκλοι θεωρούν ότι ορθώς μιλάει ο κ. Σημίτης και υπενθύμιζαν ότι ο κ. Παπανδρέου, στη χθεσινή του συνομιλία με τους δημοσιογράφους, απλά απάντησε με τη φράση “όλα στο φως, αν υπάρχουν στοιχεία”, όταν ρωτήθηκε αν η έρευνα θα φθάσει μέχρι το 2001 και θα περιλάβει και την “Goldman Sachs”. Η φράση αυτή, σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, δεν περιέχει καμία αιχμή κατά του πρώην πρωθυπουργού, θεωρώντας ότι “δεν υπάρχει κανένα θέμα”.
NOOZ.GR

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube