Weather Icon
Εκλογές 2010 6 Οκτωβρίου 2010

«Νίκη σε τουλάχιστον οκτώ από τις 13 περιφέρειες» θέτει ως στόχο το ΠΑΣΟΚ

Ξεκινά εξόρμηση από την Κυριακή

Την πεποίθησή του ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει οκτώ περιφέρειες, εξέφρασε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, χωρίς να αποκλείει στα «κέρδη» του Κινήματος να προστεθούν δύο ακόμα Περιφέρειες.

Αισιοδοξία εξέφρασε επίσης ο κ. Καρχιμάκης σχετικά με την έκβαση της εκλογικής μάχης τόσο για το δήμο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκη, με τον Γιάννη Μπουτάρη να είναι

πιο κοντά στο στόχο.

Ο κ. Καρχιμάκης προανήγγειλε ότι από την ερχόμενη Κυριακή αρχίζει, ουσιαστικά, την προεκλογική του εκστρατεία το ΠΑΣΟΚ, με επίσκεψη και ομιλία του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Κέρκυρα -έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Στόχος είναι, όπως είπε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπανδρέου θα επισκεφθεί προεκλογικά τις μισές ή και περισσότερες περιφέρειες.

Πέραν του πρωθυπουργού, κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης αναλαμβάνουν υπό την ευθύνη τους διάφορες Περιφέρειες:

Ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναλαμβάνει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (θα μιλήσει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη), η κα Άννα Διαμαντοπούλου αναλαμβάνει την Δυτική Μακεδονία, ο κ. Χρήστος Παπουτσής τις περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, ο κ. Δημήτρης Ρέππας την Ήπειρο μαζί με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Κουτσούκο, ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης τη Θεσσαλία, ο κ. Τηλέμαχος Χυτήρης τα Ιόνια Νησιά, ο κ. Γιώργος Πεταλωτής την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος την Πελοπόννησο και ο κ. Καρχιμάκης την Κρήτη.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

/span>

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube