Συγνώμη ΕΡΤ για τις δηλώσεις Τσόκλη

Συγνώμη ΕΡΤ για τις δηλώσεις Τσόκλη
digg_title = “Συγνώμη ΕΡΤ για τις δηλώσεις Τσόκλη”; var sburl4345 = window.location.href; var sbtitle4345 = document.title;digg_title = “Συγνώμη ΕΡΤ για τις δηλώσεις Τσόκλη”; var sbtitle4345=encodeURIComponent(“Συγνώμη ΕΡΤ για τις δηλώσεις Τσόκλη”); var sburl4345=decodeURI(“http://www.digitalcrete.gr/2010090111643/eidiseis/texnes/signomi-ert-gia-tis-diloseis-tsokli.html”); sburl4345=sburl4345.replace(/amp;/g, “”);sburl4345=encodeURIComponent(sburl4345); Συγνώμη ΕΡΤ για τις δηλώσεις Τσόκλη

Η διοίκηση της ΕΡΤ την Τετάρτη (01/09) εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας συγνώμη από το κοινό της για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο εικαστικός Κώστας Τσόκλης για τους βιαστές εκφράζοντας απόψεις που προκάλεσαν αντιδράσεις.
Ο κ. Τσόκλης μεταξύ άλλων είχε δηλώσει:
“Δεν καταλαβαίνω γιατί ο βιαστής είναι πιο κακός από την κοπέλα που προκαλεί. Τη βία τη ζητά η ίδια. Ποιος είναι αλήθεια ο πιο ζωντανός άνθρωπος; Ο γερο-ηλίθιος που κάθεται στο σπίτι του και δεν έχει κανένα ερωτισμό μέσα του ή εκείνος ο οποίος ρισκάροντας την ζωή του και την ελευθερία του επιτίθεται σε ένα πλάσμα σεξουαλικό; Και δεν είναι ωραίο πράγμα στο κάτω κάτω βρε παιδί μου η επίθεση;”
Στην ανακοίνωση της, η ΕΡΤ επισημαίνει:
“Στις 15/8/2010 το απόγευμα, μεταδόθηκε σε επανάληψη από τη ΝΕΤ το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ο Τσόκλης στην Ιταλία», ένα αφιέρωμα στο γνωστό εικαστικό, η πρώτη προβολή του οποίου είχε γίνει στις 13/6/2000. Στη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, ο κ. Τσόκλης προβαίνει σε δηλώσεις, οι οποίες απηχούν προσωπικές του απόψεις και δεν συνάδουν με το χαρακτήρα και την αποστολή της δημόσιας τηλεόρασης. Για το λόγο αυτό, η ΕΡΤ αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει συγγνώμη από το κοινό της.”

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube