REAL TIME |

Weather Icon
Διαφθορά , Οικονομική Κρίση 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΧΟ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗ

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ
ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΕΗ

Συνάδελφοι, εργαζόμενοι πολίτες της περιοχής του λεκανοπεδίου
Είναι εκπληκτικό, πράγματι, το πόσο μπορεί να έχει ενοχλήσει κάποιους –άκουσον άκουσον- το αυτονόητο. Το αυτονόητο που δεν ήταν άλλο από την πρωτοβουλία που ανέλαβε το Συνδικάτο “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” να οργανώσει συλλαλητήριο – διαμαρτυρία, στο οποίο εξέφρασαν την ανάγκη και την επιθυμία να συμμετέχουν εκατοντάδες εργαζόμενοι. Φαίνεται λοιπόν, πως ο Γ. Παπακωνσταντίνου δεν ήταν ο μόνος που δεν άντεξε αίσθηση του δυναμικού παλμού, από τον ξεσηκωμό των εργαζομένων και την πρόθεσή τους να προβούν σε μία συλλογική έκφραση της φωνής διαμαρτυρίας, του θυμού, της αντίδρασης και της αγανάκτησής τους για τις πολιτικές που εφαρμόζονται με αρνητικό αντίκτυπο, κυρίως στους εργαζόμενους της ΔΕΗ, αλλά και στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Αυτό εξάλλου επιβεβαιώνεται και από το πώς ήρθαν να εκφραστούν για το γεγονός αυτό, αρχικά κονδυλοφόροι του λεκανοπεδίου και μόλις πριν από μερικές ημέρες ο κ. Πάσχος Μανδραβέλης που ήρθε “ΑΛΑΦΟΥΖΙΑΣΜΕΝΟΣ” από την “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, να ενισχύσει με την πέννα του, την τοπική αρθρογραφία. Να της δώσει έμφαση και χρώμα, έστω κι αν αυτό το χρώμα είναι κίτρινο. Δεν θα έπρεπε ίσως όμως να μας εκπλήσσει το γεγονός, ότι οι κονδυλοφόροι της Αθήνας ανέλαβαν να συνεχίσουν τις επιθέσεις εναντίον του Συνδικάτου και της περιοχής, αφού διανύουμε μια περίοδο, όπου πολλά διακυβεύονται.
Το Συνδικάτο με σθένος, υπερασπίζεται τους λιγνίτες και τα συμφέροντα των εργαζομένων και της περιοχής κι αυτό ως φαίνεται, αποτελεί σοβαρό εμπόδιο στα σχέδια κάποιων “επενδυτών”, οι οποίοι δραστηριοποιούνται και σε άλλες μορφές ενέργειας και σε άλλα καύσιμα.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ
Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗ, ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ
Εμφανώς… πελαγοδρομώντας, ο κ. Μανδραβέλης προσπαθεί ακόμα να κρύψει την “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” αναταραχή του, πίσω από την πολυπόθητη απάντηση για τις πληρωμές και τις υπερωρίες των συνδικαλιστών (αλήθεια γιατί δε ρωτά τον Υπουργό Οικονομικών -στον οποίο έχει και τις προσβάσεις ελέω συζύγου- που γνωρίζει επακριβώς την κατάσταση για τις περικοπές που έκανε στους μισθούς μας, για να τις βάλει απροκάλυπτα στις τσέπες των μετόχων;) αποφεύγοντας να μιλήσει για την πραγματική ουσία της ταμπακιέρας, που διαρκώς επικαλείται και που δεν είναι άλλη από την απέλπιδα προσπάθειά του να απαξιώσει τη ΔΕΗ, την περιοχή και τις εργασιακές σχέσεις.

Υ.Γ.1 Πάραυτα, ας γνωρίζει ότι οι αμοιβές μας ανέρχονται σε εκείνα τα ποσά, που μπορούν εκείνου, να του εξασφαλίζουν την φθηνότερη Kwώρα σε επίπεδο Ε.Ε., εκτός αν προτιμά άλλο προμηθευτή ή πάροχο.

Υ.Γ.2 Να τον συγχαρούμε στο σημείο αυτό, για το γεγονός ότι όλα τα μέλη της οικογένειάς του είναι εργαζόμενοι, την ώρα που οικογένειες της περιοχής – Πρωταθλήτρια στην ανεργία, αριθμούν πάρα πολλούς ανέργους στα όρια της εξαθλίωσης.
ΠΗΓΗ: ΝΕΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube