Weather Icon

Εως τα τέλη του 2010 τα ομόλογα της διασποράς

Έως τα τέλη του έτους θα είναι έτοιμο το πρόγραμμα της κυβέρνησης για την διάθεση «ομολόγων της διασποράς» σε ομογενείς του εξωτερικού, όπως αποκάλυψε σήμερα στο Reuters ο επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους ΟΔΔΗΧ.
«Το πρόγραμμα θα είναι έτοιμο προς το τέλος του 2010», ανέφερε ο Πέτρος Χριστοδούλου, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Τα σχέδια της κυβέρνησης για την έκδοση «ομολόγων διασποράς» αποκάλυψε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου νωρίτερα αυτόν το μήνα.
Μιλώντας χθες σε ομογενείς, στο Γενικό Προξενείο Νέας Υόρκης, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε στο «ομόλογο της διασποράς». «Καλούμε όλους τους Έλληνες και όλο τον Ελληνισμό της Διασποράς στο μέτρο του δυνατού, στο μέτρο των δικών σας δυνατοτήτων, ζητούμε τη συμβολή σας που ξέρουμε ότι υπάρχει, ξέρουμε την στήριξη που μας δίνετε καθημερινά όταν μιλάτε με συμπολίτες σας εδώ στην Αμερική, αλλά και την στήριξη που παρέχετε είτε με τον τουρισμό, είτε ακόμη και τώρα που θα έχουμε ένα ομόλογο της διασποράς», τόνισε.
NAYTEMPORIKH

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube