ΟΤΕ Hellas Sat: δορυφορική μετάδοση της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας

H θυγατρική του ΟΤΕ Hellas Sat ανακοίνωσε ότι ο ελληνικός δορυφόρος HELLAS SAT 2 παρέχει δορυφορική χωρητικότητα για τη μετάδοση της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας από την Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα του Πόντου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την ΕΡΤ3 και το Οικουμενικό Πατριαρχείο, ο ελληνικός δορυφόρος HELLAS SAT 2 θα προσφέρει δωρεάν τη δορυφορική χωρητικότητα -στις ώρες που απαιτείται ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο- για τη μετάδοση της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας από την Ιερά Μονή της Παναγίας του Σουμελά στην Τραπεζούντα του Πόντου.

Η θυγατρική του ΟΤΕ Hellas Sat θεωρεί τιμή της να συμμετέχει στο μοναδικό αυτό γεγονός της Ορθοδοξίας και ευχαριστεί τη διοίκηση της ΕΡΤ3 που της παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί από την κεραία του δορυφόρου S2, η οποία καλύπτει με ισχυρό σήμα τη Μέση Ανατολή και Κεντρική Ασία μέχρι το Αφγανιστάν.
express.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube