Weather Icon
Αλβανία , Γενικά θέματα 16 Αυγούστου 2010

Παραδόθηκε ο δολοφόνος του ομοεθνή στη Χιμάρα

Παραδόθηκε ο δολοφόνος του ομοεθνή στη Χιμάρα

Παραδόθηκε στην αστυνομία της Αυλώνας ο Ιλίρ Μούκα οοδηγός του αυτοκινήτου που δολοφόνησε τον 35χρονο ομογενή από τη Χιμάρα Αριστοτέλη Γκούμα.

Ο πατέρας του ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς του άτυχου ομογενή λέγοντας ότι ο γιος του δεν είχε πολιτικά κίνητρα.Η δολοφονία του 35χρονου ομογενή που βρήκε το θάνατο επειδή τόλμησε να μιλήσει ελληνικά, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων τόσο στην Αλβανία όσο και στη χώρα μας.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Παραδόθηκε ο δράστης;
Σύμφωνα με τα αλβανικά Ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης, ο δράστης της ρατσιστικής επίθεσης κατά του Αριστοτέλη Γκούμα, βρίσκεται στα χέρια της αλβανικής αστυνομίας. Ονομάζεται Ιλύρ Μούκαϊ και σύμφωνα με πληροφορίες έχει αδελφό που υπηρετεί στα αλβανικά σώματα ασφαλείας ενός έτερος στενός συγγενής του συγκαταλέγεται σε αυτούς που προσπαθούν να εποικίσουν την περιοχή Γιάλι (Αιγιαλός), που βρίσκεται στα παράλια του χωριού Βούνος της Χιμάρας.
www.nenanews.eu

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube