Weather Icon
Γενικά θέματα 9 Ιουνίου 2010

Αρνείται τα περί απαγωγής η Ουάσινγκτον

Αρνείται τα περί απαγωγής η Ουάσινγκτον

Οι ΗΠΑ αρνήθηκαν σήμερα ότι απήγαγαν έναν ιρανό πυρηνικό φυσικό , την στιγμή που η Τεχεράνη δήλωσε ότι θέλει αμέσως πληροφορίες για την τύχη του πυρηνικού φυσικού Σαράμ Αμίρι, που απήχθη, όπως κατάγγειλε το Ιράν από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

“Έχουμε απαγάγει ένα ιρανό επιστήμονα; Η απάντηση είναι όχι”, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Φίλιπ Κρόουλι προσθέτοντας ότι δεν θα κάνει κανένα σχόλιο για το γεγονός εάν αυτός ο άνδρας βρίσκεται ή όχι στις ΗΠΑ.

Σήμερα πάντως το Ιράν ανακοίνωσε ότι θα κάνει χρήση “όλων των νόμιμων οδών” στην υπόθεση του Σαράμ Αμίρι και απαίτησε να δοθούν από τις ΗΠΑ πληροφορίες για την τύχη του.

Τη Δευτέρα η κρατική τηλεόραση του Ιράν μετέδωσε ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν ένας άνδρας, που παρουσιάστηκε ώς ο κ. Αμίρι, και ο οποίος δήλωσε ότι απήχθη από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και τώρα κρατείται κάπου στην Αριζόνα (δυτικές ΗΠΑ). athina984.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube