Weather Icon

Επιτέλους, βρέθηκε ένας εισαγγελέας, έστω και συνταξιούχος! Μήνυση στους άθλιους υπονομευτές της πατρίδας μας!

Επιτέλους, βρέθηκε ένας εισαγγελέας, έστω και συνταξιούχος! Μήνυση στους άθλιους υπονομευτές της πατρίδας μας!
http://anteriotis.files.wordpress.com/2009/08/ceb4ceb9ceba.jpg
Ελπίζουμε να δούμε το σφυρί να πέφτει με παραδειγματικό τρόπο

Προχθες, με το ενυπόγραφο άρθρο μας “Η ‘χρεωκοπία’ της Ελλάδος, οι πικραμένοι τραπεζίτες και οι λοιποί ‘άθλιοι’ των Αθηνών” κάναμε μια έκκληση. Σήμερα ένας εισαγγελέας, έστω και συνταξιούχος, υποβάλλει μήνυση εναντίον των υπονομευτών της πατρίδας μας.
Άς ελπίσουμε ότι βάλαμε και μεις λίγο το χεράκι μας, χωρίς να κατηγορηθούμε ότι το καβαλήσαμε το καλάμι. Απλά το αναφέρουμε για να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι όταν είμαστε ενεργοί και ευαισθητοποιημένοι πολίτες ίσως μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Μήνυση για τα σενάρια επιστροφής της δραχμής!
Οι «κάλπικες φήμες» για «επιστροφή της δραχμής» προκάλεσαν την αντίδραση του επίτιμου εισαγγελέα Εφετών Αργύρη Τσίχλα, ο οποίος κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για διασπορά ψευδών ειδήσεων στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, όπως μετέδωσε το skai.gr.
Ο κ. Τσίχλας στρέφεται κατά όσων διέσπειραν ή εξακολουθούν να διασπείρουν με οποιοδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες, ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβους στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα.
Ο ίδιος αναφέρεται στη μήνυσή σε δημοσιεύματα του Tύπου και blogs που ισχυρίζονται ότι στο παλιό νομισματοκοπείο η κυβέρνηση κόβει δραχμές σε μέταλλο και χαρτονομίσματα για την επαναφορά της δραχμής.
Πηγή:.euro2day.gr

Τελικά βρέθηκε και ένας εν ενεργεία εισαγγελέας. Συγχαρητήρια, ποτέ δεν είναι αργά. Ελπίζουμε να δούμε τώρα και σκληρές ποινές στους υπονομευτές της πατρίδας μας.

Από την Καθημερινή
Δικαστική έρευνα για τις ψευδείς ειδήσεις περί πτώχευσης
Από πταισματοδίκη με μορφή κατ’ επείγοντος.
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπου, περί πτώχευσης της ελληνικής οικονομίας, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ελένη Ράϊκου.
Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί εάν, από ποιους και για ποιο λόγο έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει πταισματοδίκης, ο οποίος έχει εντολή να της δώσει μορφή κατ’ επείγοντος.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube