Weather Icon

Eλπίδα δεν υπάρχει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι…

http://kastrinos.pblogs.gr/files/f/229444-%C3%93%C3%81%C3%90%C3%89%C3%8F%C3%8A%C3%81%C3%91%C3%81%C3%82%C3%8F.jpg

Σχόλιο του Καυκάσιου στην ανάρτηση “Υπάρχει Ελπίς“!
Eλπίδα δεν υπάρχει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το μάταιο ενός αγώνα είναι ικανό έστω και στο ελάχιστο να μειώσει την καθημερινή προσπάθεια και τον αγώνα, ατομικό και συλλογικό για μια καλύτερη Ελλάδα και ένα καλύτερο αύριο.
Ο Τάσσος ως πολιτικός και ως άνθρωπος υπήρξε λαϊκός ηγέτης συνεπέστατος στο ραντεβού του με την Ιστορία απο την εποχή της διάσκεψης του Λονδίνου.Λαικοί ηγέτες σε εκτροφεία πολιτικών τζακιών δεν υπάρχουν.
Ο Κυπριακός Λαός έδωσε την μάχη για το σχέδιο Ανάν.Ομως λίγα χρόνια αργότερα ξέχασε τα πάντα δίνοντας ποσοστό στους ναινέκους ίσο με αυτό του ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν.
Ο Ελληνικός Λαός και η Ελληνική πολιτική και πολιτειακή ηγεσία ήταν σε νιρβάνα.Λίγες φωνές αραιές και σκόρπιες και φορές πολλές απο αυτές καιροσκοπικές απο σαλτιμπάγκους.
Είναι ο ίδιος ο Λαός που έχυνε το αίμα του στην Εθνική Αντίσταση και υποδέχθηκε τους Αγγλους και ρίχθηκε στον αιματηρό εμφύλιο στον εθνικό αλληλοσπαραγμό με την ίδια ευκολία.
Είναι ο ίδιος ο Λαός που πάλεψε με πάθος τους προστάτες και το άρρωστο κράτος της δεξιάς αποδεχόμενος την Χούντα ως εθνοσωτήρες.
Είναι ο ίδιος ο λαός που άφησε μόνους κάτι χιλιάδες στο Πολυτεχνείο και πλημμύρισε την Αθήνα υποδεχόμενο τον Καραμανλή, που ως αποδείχθηκε ήταν πλήρης γνώστης της εκτροπής και διάδοχη κατάσταση.
Είναι ο ίδιος ο λαός που με πάθος ζητωκραύγαζε τον λαϊκιστή Παπανδρέου τον οσφυοκάμπτη Σημίτη και που παρά τα εγκλήματα τους φέρει το ΠΑΣΟΚ ως την δύναμη που θα πραγματώσει τα όνειρα του.
Είναι ο Λαός που θεώρησε τον Καραμανλή ως τον Πρωθυπουργό που θα έδινε τέλος στην διαφθορά και τον επιβράβευσε μέχρι να του φορτώσει το σύνολο των ευθυνών.
Είναι ο ίδιος ο Λαός που αποδέχεται τις άρρωστες ηγεσίες της Αριστεράς που στο όνομα του διεθνισμού ξεχνούν το Εθνικό .
Είναι ο Λαός που αποδέχεται και περιβάλλει με εκτίμηση Οθωμανολάγνους και γενίτσαρους του πνεύματος και του πολιτισμού.
Είναι ο Λαός που ξέχασε την Κύπρο,τα Ιμια, Τον Ηλιάκη, τους Βορειοηπειρώτες αδερφούς μας και μιλά για νέες εποχές.
Είναι ο Λαός που πατεί σε χώματα που πρόγονοι του δημιουργησαν τον σύγχρονο πολιτισμό και που σήμερα αυτός αναλώνεται στη παραπολιτική και στριμώχνεται σε βαθμό υστερίας για να τραφεί με υποπροϊόντα της δυτικής υποκουλτούρας
Σε ποιό λαό απευθυνόμαστε;
Στον Ξενόδουλο, στον εκδυτικισμένο.
Για ποιά ελπίδα μιλάμε;
Τό πάθος του τρελού που επιμένει να λέει τον φόνο φόνο, την ενοχή ενοχή και την ελεφθερία ελεφθερία.
Για να μην χαθεί η μαγιά της φυλής μας απο την δική μας γενιά.
Ας την προδόσουν οι επόμενοι όχι εμείς, για αυτό παλεύω και είμαι μαζί σας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube