REAL TIME |

Γενικά θέματα 21 Μαΐου 2010

ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ: Δυο χρόνια προσπαθειών

ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ: Δυο χρόνια προσπαθειών
http://www.cruiseweb.com/windstar-imagelibrary/Wind_Surf_Caribbean.jpg

Δυο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τότε που άνοιξε τα ‘ιστία’ του και άρχισε το ταξίδι του στον ιστοχώρο το ιστολόγιό μας. Δυο χρόνια αγώνα και προσπαθειών να μοιραστούμε με τους φίλους μας ειδήσεις, πληροφορίες, εκτιμήσεις, ανησυχίες, οράματα για τη χώρα και τον Ελληνισμό.
Στην αρχή ο αγώνας ήταν μοναχικός, μετά άρχισαν να μας πλαισιώνουν οι φίλοι του ιστολογίου, κάποιοι από τους οποίους έγιναν και μόνιμοι σχολιαστές, συνδιαμορφώνοντας έτσι την προσωπικότητα και τα ιδεολογικά του χαρακτηριστικά.
Πέρισυ το πλήρωμα του ιστολογίου ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ από μονομελές έγινε πενταμελές, αφού σταδιακά ανέβηκαν στο ‘ιστιοφόρο’ ο Καυκάσιος, ο Αντπικ, ο Όμηρος και η Χριστίνα, οι οποίοι αφ’ ενός μεν έδωσαν άλλη φυσιογνωμία και άλλη ταχύτητα στο εγχείρημα και αφ’ ετέρου αφαίρεσαν μεγάλο βάρος δουλειάς από τον γράφοντα, πράγματα για τα οποία και τους ευχαριστώ δημόσια.
Κάνοντας έναν απολογισμό της διετούς παρουσίας μας στον ιστοχώρο, έχουμε να πούμε στους φίλους μας ότι αυτά τα χρόνια επιδιώξαμε να μείνουμε πιστοί στους άγραφους κανόνες της δεοντολογίας του διαδικτύου, αποφεύγοντας, όσο είναι ανθρωπίνως δυνατόν, τις σειρήνες της εξουσίας και της δύναμης του ‘μέσου’ και προσπαθώντας να κρατήσουμε σταθερή την πυξίδα της υπεύθυνης, έγκυρης, έγκαιρης, έντιμης, πατριωτικής και δημοκρατικής ενημέρωσης.
Αν τα καταφέραμε ή όχι θα το κρίνετε εσείς, η κοινωνία του ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝΑ, που είναι απλωμένη σε δεκάδες χώρες και σε πέντε Ηπείρους.
Εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες, με την ελπίδα ότι είμαστε σε καλό δρόμο και πλέουμε σωστή κατεύθυνση, την οποία θα προσπαθούμε πάντα να διορθώνουμε με βάση και τις ‘προειδοποιητικές βολές’ των φίλων και των σχολιαστών μας.

φιλικά προς όλους

Σάββας Καλεντερίδης
Διαχειριστής και Κατά Νόμον Υπεύθυνος του ιστολογίου ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube