Γενικά θέματα 25 Μαΐου 2010

Επίσκεψη Τούρκων αξιωματικών στην Αθήνα

Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί από σήμερα κλιμάκιο Τούρκων αξιωματικών στο πλαίσιο της υλοποίησης των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Η τουρκική αντιπροσωπεία, που αποτελείται από ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς, θα παραμείνει στη χώρα μας μέχρι τις 28 Μαΐου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, αύριο οι Τούρκοι αξιωματικοί συνοδευόμενοι από τον Ακόλουθο Άμυνας της Τουρκίας στην Αθήνα, θα μεταβούν στο ΓΕΕΘΑ όπου θα πραγματοποιηθούν συνομιλίες με την αντίστοιχη ελληνική αντιπροσωπεία. Στο επίκεντρο των επαφών θα βρεθεί ο καθορισμός των δραστηριοτήτων στο πλαίσιο των ΜΟΕ για το 2011.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η τουρκική αντιπροσωπεία θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο Επιδαύρου – Μυκηνών και στην πόλη του Ναυπλίου. Επίσης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο μουσείο της Ακρόπολης και το τουρκικό Στρατιωτικό Νεκροταφείο του Πειραιά.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube