Weather Icon

Λίβανος- Ο ηγέτης της Χεσμπολάχ Νασράλα απειλεί τα ισραηλινά πλοία σε κάποιο πόλεμο στο μέλλον.

Λίβανος- Ο ηγέτης της Χεσμπολάχ Νασράλα απειλεί τα ισραηλινά πλοία σε κάποιο πόλεμο στο μέλλον.

Ο ηγέτης της Χεσμπολάχ του Λιβάνου Σαγιέντ Χάσαν Νασράλα δήλωσε απόψε ότι η σιιτική ανταρτική οργάνωση του θα επιτεθεί εναντίον στρατιωτικών, πολιτικών και εμπορικών πλοίων που θα κατευθύνονται προς τα μεσογειακά λιμάνια του Ισραήλ στη διάρκεια οποιουδήποτε πολέμου στο μέλλον.

“Εάν εσείς (το Ισραήλ) θέσετε υπό πολιορκία, σε κάποιον πόλεμο στο μέλλον, τις ακτές μας, δηλώνω ότι κάθε πολεμικό, πολιτικό και εμπορικό πλοίο που θα κατευθύνεται προς τις ακτές της Παλαιστίνης στη Μεσόγειο θα δεχτεί επίθεση και θα βρεθεί κάτω από τα πυρά των μαχητών της Ισλαμικής αντίστασης” δήλωσε ο Νασράλα μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος.

Παλαιστινιακά Εδάφη- Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν εγκαταλειμμένο αεροδρόμιο στα νότια της Λωρίδας της Γάζας. Δύο τραυματίες.

Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη έβαλαν εναντίον ενός εγκαταλειμμένου αεροδρομίου στα νότια της Λωρίδας της Γάζας τα μεσάνυχτα ανταπαντώντας σε επίθεση με ρουκέτες που είχε σημειωθεί νωρίτερα στο νότιο Ισραήλ, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ισραηλινά αεροσκάφη F16 πέταξαν πάνω από ένα θύλακα και εξαπέλυσαν τέσσερις συνεχόμενες αεροπορικές επιδρομές σε αεροδρόμιο της Γάζας, το οποίο παραμένει ανενεργό από την έναρξη της παλαιστινιακής ιντιφάντα εναντίον του Ισραήλ το 2000.

Όπως ανακοίνωσαν παλαιστινιακοί κύκλοι δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά εκ των οποίων το ένα είνα ένα 15χρονο αγόρι.

‘Ατομα που ζουν κοντά στο αεροδρόμιο δήλωσαν ότι είδαν τα αεροσκάφη να πετούν στην περιοχή και στη συνέχεια να σημειώνονται τέσσερις συνεχόμενες εκρήξεις.
ΕΞΠΡΕΣΣ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube