REAL TIME |

Weather Icon

Οι πολιτικοί δεν έχουν αντιληφθεί πόσο κακό έχουν κάνει στη χώρα, ούτε έχουν καταλάβει τί τους περιμένει!

Οι πολιτικοί δεν έχουν αντιληφθεί πόσο κακό έχουν κάνει στη χώρα, ούτε έχουν καταλάβει τί τους περιμένει!


Σε κλοιό διαδηλωτών ο Απ. Κακλαμάνης
Σε κλοιό διαδηλωτών βρέθηκε λίγο μετά τις 14:00 ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης, όταν έγινε αντιληπτός στον πεζόδρομο της Κοραή.
Σε κλοιό διαδηλωτών βρέθηκε λίγο μετά τις 14:00 ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης, όταν
έγινε αντιληπτός από διαδηλωτές του αντιεξουσιαστικού μπλοκ στον πεζόδρομο της Κοραή.
Οι διαδηλωτές περίκυκλωσαν και εξύβρισαν τον κ. Κακλαμάνη, ακολούθησε έντονη λογομαχία και τελικά ο πρώην πρόεδρος της Βουλής φυγαδεύτηκε με τη συνδρομή αστυνομικών στη στοά της Κοραή.
Την επίθεση σε βάρος του κ. Κακλαμάνη καταδίκασε με δήλωσή του ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.
«Καταδικάζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη σημερινή επίθεση σε βάρος του πρώην Προέδρου της Βουλής κ. Απόστολου Κακλαμάνη, ο οποίος υπηρετεί επί δεκαετίες με ήθος, συνέπεια και πάθος τα συμφέροντα του λαού και του τόπου.
Τέτοιου είδους απαράδεκτες ενέργειες αμαυρώνουν τον εορτασμό της επετείου της Εργατικής Πρωτομαγιάς σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας και τους εργαζομένους», αναφέρει ο κ. Πετσάλνικος.
Ο πρόεδρος της Βουλής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους θεράποντες γιατρούς του κ. Κακλαμάνη (ο πρώην πρόεδρος της Βουλής μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο μετά το επεισόδιο) και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του. Αργότερα, ο κ. Πετσάλνικος είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον ίδιο τον κ. Κακλαμάνη.
Nαυτεμπορική

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube