REAL TIME |

Weather Icon

Ενισχύεται η φύλαξη των συνόρων ΠΓΔΜ – Κοσόβου από το ΝΑΤΟ

Ενισχύσεις για την φύλαξη των συνόρων του Κοσόβου με την ΠΓΔΜ απέστειλε η δύναμη του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο (KFOR). Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της KFOR, Μίχαϊλ Κέρτινγκ, έχουν σταλεί μονάδες ταχείας επέμβασης της KFOR για να ενισχύσουν τη δύναμη των συνοριοφυλάκων της αστυνομίας του Κοσόβου στη μεθόριο με την ΠΓΔΜ και θα παραμείνουν εκεί «για όσο καιρό χρειαστεί».

Η ενίσχυση του ελέγχου των συνόρων του Κοσόβου με την ΠΓΔΜ, από την KFOR, γίνεται μετά το επεισόδιο έξω από το χωριό Ράντουσα, κοντά στα σύνορα της ΠΓΔΜ με το Κόσοβο, μεταξύ της αστυνομίας της ΠΓΔΜ και ομάδας ενόπλων που επέβαιναν σε μικρό φορτηγό που μετέφερε παράνομο οπλισμό.Από την ανταλλαγή πυροβολισμών σκοτώθηκαν τέσσερις ένοπλοι Αλβανοί. Ακόμη, πριν δύο εβδομάδες, σε ένα άλλο σημείο στη μεθόριο της ΠΓΔΜ με το Κόσοβο, η αστυνομία της ΠΓΔΜ ανακάλυψε τέσσερις κρύπτες με μεγάλη ποσότητα οπλισμού που φυλάσσονταν από ομάδα ενόπλων

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube