Weather Icon
Γενικά θέματα 12 Απριλίου 2010

Μια ημέρα εθνικού πένθους κήρυξε η Τουρκία σε ένδειξη αλληλεγγύης προς την Πολωνία που πενθεί τον πρόεδρό της Κατσίνσκι.

Μια ημέρα εθνικού πένθους κήρυξε η Τουρκία σε ένδειξη αλληλεγγύης προς την Πολωνία που πενθεί τον πρόεδρό της Κατσίνσκι.

Πηγή: ΑΠΕ 12/04/10

Μια ημέρα εθνικού πένθους κήρυξε η Τουρκία σε ένδειξη αλληλεγγύης προς την Πολωνία που θρηνεί τον θάνατο του προέδρου της Λεχ Κατσίνσκι και των υπόλοιπων 95 επιβαινόντων του αεροσκάφους του, το οποίο συνετρίβη το Σάββατο στη Ρωσία, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Αλί Μπαμπατσάν, αφού υπέγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων της πολωνικής πρεσβείας στην ‘Αγκυρα.

Εθνικό πένθος θα κηρυχθεί στην Τουρκία την ημέρα που θα γίνει κηδεία του εκλιπόντος προέδρου της Πολωνίας, προσέθεσε ο Μπαμπατσάν, σύμφωνα με τις δηλώσεις του που επικαλείται το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
Ακόμη δεν έχει οριστεί επισήμως η ημερομηνία κατά την οποία θα γίνει η κηδεία του πολωνού προέδρου.
Ωστόσο σύμφωνα με τον πολωνικό Τύπο θα γίνει το Σάββατο.
Την ημέρα εθνικού πένθους, οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες στην Τουρκία.
Η ‘Αγκυρα και η Βαρσοβία έχουν παραδοσιακά πολύ καλές σχέσεις.

www.worldbulletin.net

express.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube