Weather Icon

Δεν έγιναν όλα αυτά για τους τόκους και τα επιτόκια!

Δεν έγιναν όλα αυτά για τους τόκους και τα επιτόκια!


Σχόλιο στην ανάρτηση “Καθαρτήριο ή παραγωγική ανασυγκρότηση;”
Για να υπάρξει “στιβαρή” κυβέρνηση, κατά πως λέει ο Λυγερός, θα πρέπει να γίνει ΚΑΘΑΡΣΗ, δηλαδή να πέσει το κεφάλι του γιωργάκη. Αυτό πρέπει κάποιος επειγόντως να το κάνει. Θα μπορούσε ο στρατός να ξεπλυθεί έτσι από το άγος της εξίσου αμερικανοκίνητης χούντας του 1967. Της “Επαναστάσεως”…
ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ …
Το ζήτημα και η ουσία αυτού που μας πλάσαραν μέχρι τώρα ως «οικονομική κρίση» δεν είναι η οικονομική κατάσταση της χώρας.
Η κερδοσκοπική επίθεση ήταν ο μηχανισμός για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε με την συνδρομή της ελληνικής κυβέρνησης και του πολιτικού κατεστημένου που πρέπει να ομολογήσουμε εργάστηκε μεθοδευμένα και σκληρά για να επιτύχει την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ.
Η ουσία όμως είναι αλλού, είναι εκεί που θέλουν να μας πάνε κάτω από την δαμόκλειο σπάθη της οικονομικής τρομοκρατίας και του ΔΝΤ.
Γι΄αυτό η κατάσταση δεν θα εξομαλυνθεί γρήγορα, θα την κρατάνε σαν μια κατάσταση έτοιμη να ξεσπάσει ώσπου να πετύχουν αυτά που θέλουν. Και αυτά που θέλουν δεν είναι μόνο τόκοι και επιτόκια.
Οι κερδοσκόποι ήταν τα εκτελεστικά όργανα , οι ηθικοί αυτουργοί είναι άλλοι. Χρησιμοποίησαν τους κερδοσκόπους για να φέρουν το χάος και το φόβο, την αβεβαιότητα και την υποτέλεια.
Και μαζί τους, χέρι χέρι όλοι οι θεσμοί της χώρας αυτής, άνοιξαν τις πόρτες να αλώσουν οι «κερδοσκόποι» ότι υπήρχε . Αλλά δεν ήταν αυτός ο τελικός στόχος τους.
Τώρα αρχίζει το πραγματικό έργο, αυτό που είδαμε ως εδώ ήταν η προλείανση του εδάφους για να μπει το ιππικό.
http://mediaspotgr.blogspot.com

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube