Γενικά θέματα 14 Απριλίου 2010

Μαθήματα απο τον περήφανο Κουρδικό Λαό

Μαθήματα απο τον περήφανο Κουρδικό Λαό
Το παιδί που απεικονίζεται στην φωτογραφία και στο βίντεο που ακολουθεί.
είναι ηλικίας 13 ετών

To κύμα διαμαρτυρίας των Κούρδων ενάντια στην άναντρη επίθεση είς βάρος του πρώην ηγέτη του εκτός νόμου(απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Τουρκίας) κουρδικού Κόμματος Δημοκρατικής Κοινωνίας(DTP), Αχμέτ Tούρκ απλώθηκε εκτός από το Κουρδιστάν και σε άλλες περιοχές της Τουρκίας.

Οι Κούρδοι θεώρησαν την επίθεση αυτή στον πρώην πολιτικό ηγέτη του DTP όχι ως μεμονωμένο περιστατικό όπως η προπαγάνδα του Τουρκικού κράτους θέλει να το παρουσιάσει , αλλά ως μια οργανωμένη επίθεση ένάντια σε όλο τον Κουρδικό Λαό, σαν μια προσπάθεια να πληγεί η υπερηφάνεια τους και κάνουν σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι το τίμημα που θα πληρώσει το Τουρκικό κράτος για αυτή την φασιστική ενέργεια του θα είναι βαρύ.

Η Τουρκική Αστυνομία χρησιμοποίησε όλο τον κατασταλτικό μηχανισμό που διαθέτει για να περιορίσει το κύμα αντιδράσεων των Κούρδων δείχνοντας για μια ακόμη φορά το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας.

Δείτε το βίντεο http://www.firatnews.com/index.php?rupel=nuce&nuceID=24713
ΠΗΓΗ:FIRATNEWS.COM

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube