Weather Icon

Στην Ουγγαρία η νέα δολοφονία της Μossad;

Στην Ουγγαρία η νέα δολοφονία της Μossad;


Σύμφωνα με το IntelNews, ένας 52χρονος άνδρας από τη Συρία αγνώστων λοιπών στοιχείων έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στη Βουδαπέστη το πρωινό της Τετάρτης ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν το δολοφόνο του να παίρνει το μικρό μαύρο χαρτοφύλακα από το αυτοκίνητο του θύματος και να φεύγει πεζός από το τόπο του εγκλήματος.

Λίγες ώρες αργότερα, έγινε γνωστό ότι δύο ισραηλινά G550 Gulfstream προσέγγισαν περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, όπου σημειώθηκε η δολοφονία του Σύρου, χωρίς όμως να προσγειωθούν. Το ουγγρικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι αεροπλάνα είχαν τη σχετική άδεια για να χρησιμοποιήσουν τον εναέριο χώρο της Ουγγαρίας. Μέχρι στιγμής η ουγγρική κυβέρνηση αρνείται να δώσει περισσότερα στοιχεία για το νεκρό Σύρο. Το υπουργείο Άμυνας της χώρας αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε σχόλιο για τα ισραηλινά κατασκοπευτικά αεροσκάφη ενώ ο Ισραηλινός πρέσβης στην Ουγγαρία Aliza Bin-Noun υποστήριξε ότι τα δύο αεροσκάφη της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας εκτελούσαν αποστολή “ρουτίνας”, έχοντας και την άδεια της ουγγρικών αρχών.http://strategy-geopolitics4.blogspot.com

To Presstv αναφέρει σε δημοσίευμα του οτι η πτήση των δύο ισραηλινών στρατιωτικών αεροσκαφών πάνω από την ουγγρική πρωτεύουσα ήταν εν αγνοία του υπουργείου Αμυνας της Ουγγαρίας.Το πρακτορείο ειδήσεων Firat αναφέρεται στο ίδο θέμα κάνοντας λόγο και για την παράνομη πτήση των δύο ισραηλινών αεροσκαφών και για την δολοφονία του 52χρονου άνδρα από τη Συρία

Ισραηλινά αεροσκάφη στον εναέριο χώρο της Ευρώπης
Δύο αναγνωριστικά αεροσκάφη της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας εισήλθαν στον εναέριο χώρο της Ευρώπης. Τα αεροπλάνα πέταξαν πάνω από την Ουγγαρία, την Τουρκία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία και κατευθύνθηκαν προς το Τελ Αβίβ, σύμφωνα με το ισραηλινό πρακτορείο ειδήσεων Kursor, το οποίο επικαλείται ουγγρικά μέσα ενημέρωσης, συγκεκριμένα το τηλεοπτικό κανάλι ITV. Μέχρι τώρα η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από άλλες πηγές.

Τα ουγγρικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως τα αεροπλάνα προσέγγισαν το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, αλλά δεν προσγειώθηκαν σε αυτό. Το ουγγρικό υπουργείο άμυνας ανακοίνωσε ότι αεροπλάνα είχαν τη σχετική άδεια για να χρησιμοποιήσουν τον εναέριο χώρο της Ουγγαρίας.

Δεν είναι σαφές κατά πόσον η Τουρκία, η Ρουμανία και τη Βουλγαρία έδωσαν επίσης τη σχετική άδεια διέλευσης, αναφέρει το ισραηλινό πρακτορείο ειδήσεων. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα αεροσκάφη διέθεταν συστήματα τα οποία μπορούν να διακρίνουν τους μικρότερους στόχους στο έδαφος.
http://fox2e-mag.blogspot.com/2010/03/blog-post_2895.html

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube