REAL TIME |

Γενικά θέματα 12 Μαρτίου 2010

Είδαν…προσβολή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!

Είδαν…προσβολή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!

Ελληνική γιορτή ήταν, τι πιο φυσικό λοιπόν, ο Ομπάμα να πει δυο λόγια για την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και το τρόπο που άρχισε στη συμβολική ημέρα της 25ης Μαρτίου.

“Φυσικό”; Όχι δα. Τον περιέλαβαν οι χθεσινές τουρκικές εφημερίδες που που έγραψαν ότι “προσέβαλε την Οθωμανική Αυτοκρατορία” επειδή επαίνεσε την “Ελληνική ανταρσία” (έτσι χαρακτηρίζουν τον Ελληνικό ξεσηκωμό)! Βρήκε το (τούρκικο) μπελά του ο Ομπάμα. Τις προάλλες με τη γενοκτονία των Αρμενίων και τώρα με την Ελληνική εθνική εορτή. Πως να τους εξευμενίσει; Να πάει στη Τουρκία και να παίξει ποδόσφαιρο με τον Ερντογάν.

H Σαμπάχ κάνει επίσης ιδιαίτερη μνεία στους βαρύς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος κατά την αναφορά του στην Οθωμανική Αυτοκατορία παρουσία του Κου Ομπάμα.Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος περιέγραψε την Οθωμανική Αυτοκρατορία ως βάρβαρη

Το CNNTURK κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην φράση του Προέδρου Ομπάμα :Αλλά εκείνη την ημέρα πρίν 189 έτη, θυμόμαστε πώς ένας άλλος επίσκοπος σε ένα μοναστήρι στα βουνά ύψωσε την Ελληνική σημαία, ανακήρυξε την ανεξαρτησία και άρχισε η προσπάθεια για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στον τόπο που αυτή γεννήθηκε. Αυτή την ημέρα δεν γιορτάζουμε απλά ένα γεγονός του παρελθόντος αλλά θυμόμαστε την ψυχή και το ήθος που προσδιορίζει την Ελλάδα και το λαό της ανά τους αιώνες.

Στό ίδιο μήκος κύματος κινείται και το δημοσίευμα της yenisafak και της internethaber η οποία έχει ως τίτλο ο Ομπάμα προσβάλει την Οθωμανική Αυτοκρατορία

nationalpride.wordpress.com,Ελευθεροτυπια,sabah,yenisafak,internethaber,CNNTURK

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube