Γενικά θέματα 16 Μαρτίου 2010

Μας βάζετε ταμπέλες!

Μας βάζετε ταμπέλες!

Eπικίνδυνοι δεν είναι αυτοί που αντιστέκονται στα τετελεσμένα της κατοχής αλλά εσείς και οι προσκυνημένες λογικές σας.
Βαφτίζετε ακραίους, ακροδεξιούς και φασίστες όσους εκφράζουν την όποια μορφή αντίστασης στον ενδοτισμό, τον εθνομηδενισμό και τον άκρατο ραγιαδισμό σας!

Μας βαφτίζετε εθνικιστές και επίδοξους δολοφόνους γιατί επιμένουμε να έχουμε άποψη και αξιοπρέπεια! Μας θέλετε χειραγωγημένους και άβουλους!Μας θέλετε ενσωματωμένους στο σύστημα μαντρίσματος με μόνη μας φωνή τα «μπεεε»!

Μα όχι, ρε σύντροφοι! Δεν είμαστε ακροδεξιοί και ούτε υπήρξαμε ποτέ!!.Και όσο σουρεαλιστικό κι αν ακούγεται, από τις δικές σας γειτονιές περάσαμε!Όμως η ταμπέλα σας δεν χωρούσε την αγάπη μας για την πατρίδα!! Ούτε την περηφάνια της ψυχής μας κάθε φορά που ανέμιζε η γαλανόλευκη! Αυτά δεν τα χαρίσαμε ποτέ σε καμιά ταμπέλα!
Μόνο στην ταυτότητά μας! Εθνικότητα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Η ουσία μας! Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε το μπουρδολογείν, το συκοφαντείν, το αερολογείν, καθώς και να το παίζετε φτωχά και κατατρεγμένα ορφανά! Κλαμένοι και κατατρεγμένοι; Παραείναι μελό ρε συντρόφια!

Όπως και να ’χει, δικό σας το θεατρικό, το σκηνοθετείτε όπως θέλετε! Όμως όσο αφορά στα άλλα, να ξέρετε ότι καμιά φασιστική μέθοδος σας δε μας πτοεί! Λογαριάζουμε να συνεχίσουμε να διατηρούμε αυτό που ονομάζεται αξιοπρέπεια*! Αυτήν που έχουν συνήθως όσοι έχουν ταυτότητα.. Ξέρετε;

Μεγάλη δύναμη η άτιμη!!Κάποτε όταν θιγεί, γίνεται θάλασσα ορμητική και σηκώνει και παίρνει τον κάθε γονατισμένο!Και σχετικά με το φέσι που οικιοθελώς φορέσατε στο προσκυνημένο σας κεφάλι, εμείς δεν θα πάρουμε!! Δε θα φορέσουμε!! Μάλλον λάθος καταλάβατε!

Και λέμε, σε πείσμα της Νέας Τάξης που εκπροσωπείτε, να συνεχίσουμε να επιμένουμε και στην διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας!Να την μεταλαμβάνουμε στα παιδιά μας με κάθε τρόπο όσα βιβλία κι αν αλλάζετε!

Και να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε και τις λέξεις που δεν υπάρχουν πια στο δικό σας λεξικό:Ελληνικότητα, απελευθέρωση, αυτοδιάθεση, επιστροφή, ανθρώπινα δικαιώματα, δίκαιο, εισβολή, κατοχή, εγκλήματα πολέμου, κατακτητές!

Και για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα:
Αυτήν τη στιγμή οι εχθροί του τόπου, οι επικίνδυνοι, δεν είναι αυτοί που εσείς ονομάζεται εθνικιστές, φασίστες και ακραίους!Επικίνδυνοι για τον τόπο είστε εσείς! Εσείς που υποσκάπτετε την ελληνική μας ταυτότητα! Που θέλετε να παραχαράξετε την ιστορία μας και να εξευτελίσετε τον πολιτισμό μας!
Εσείς που με την τουρκολαγνεία σας και το μίσος σας για κάθε τι ελληνικό παραδίδετε την πατρίδα μας στα Αγγλοτουρκικά συμφέροντα!

Εσείς επιβουλεύεστε την ύπαρξή μας!!
Εσείς σχεδιάζετε την φυσική μας εξόντωση με όσα παραχωρείτε στους κατακτητές μας!!
Εσείς οι επικίνδυνοι και φασίστες!!

Μήπως είναι καιρός να τα μαζέψετε και να πάτε σπίτια σας;!Κανένας δεν σας ψήφισε για τη «λύση» που μαγειρεύετε! Μιλήσατε προεκλογικά για εκ περιτροπής προεδρία;! Μιλήσατε για σταθμισμένη ψήφο;!Μιλήσατε για προσφορά παραμονής 50.000 εποίκων;! Τίποτα δεν νομιμοποιεί όσα δικά μας παραχωρείτε!

Και μη μας βάζετε ταμπέλες επειδή αντιστεκόμαστε και δεν δεχόμαστε να υποκύψουμε στους εκβιασμούς των άγγλων φίλων σας και των προστατευόμενων τους!Γιατί κι εμείς τότε, θα παραμερίσουμε την όποια … κομψότητα και σας εγγυούμαστε ότι στην ταμπέλα που έχουμε εμείς για σας, μια χαρά χωράει και η λέξη ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!

Αξιοπρέπεια: το αίσθημα της τιμής, η στάση κατά την οποία σέβεται κανείς τον εαυτό του και δεν τον ταπεινώνει. Αντ. ποταπότητα, ευτέλεια.

Προδοσία: 1) η αθέτηση των ηθικών δεσμεύσεων που έχει αναλάβει κάποιος.2) η βλάβη της πατρίδας και των συμφερόντων της.__

yaloussa.org

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube