Weather Icon

Ο φασισμός και η αποφασιστικότητα κουκουλώματος των γενοκτονιών, διατρέχει οριζόντια και κάθετα την τουρκική κοινωνία

Ο φασισμός και η αποφασιστικότητα κουκουλώματος των γενοκτονιών, διατρέχει οριζόντια και κάθετα την τουρκική κοινωνία

Η Ümit Boyner συντάσσεται απόλυτα με τους υποστηρικτές των σφαγών και των γενοκτονιών της τουρκικής κυβέρνησης και του τουρκικού κράτους

Η Ümit Boyner, πρόεδρος του πανίσχυρου Συλλόγου Τούρκων Επιχειρηματιών και Βιομηχάνων (TÜSİAD) δήλωσε ότι αναβάλλεται το προγραμματισμένο ταξίδι του TÜSİAD στις ΗΠΑ (16-17 Μαρτίου), ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην απόφαση της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της αμερικανικής βουλής για την αρμενική γενοκτονία, αναβολή που αποφάσισαν οι Τούρκοι επιχειρηματίες ως αποτέλεσμα υιοθέτησης κοινής στρατηγικής με την τουρκική κυβέρνηση για το θέμα αυτό.
Συγκεκριμένα η κ. Μπόυνερ δήλωσε για το θέμα:
“Η επίσκεψή μας ήταν σημαντική για τις τουρκοαμερικανικές σχέσεις. Την περίοδο αυτή οι σχέσεις της Τουρκίας με την αμερικανική διοίκηση είναι σε κρίση. Αυτή η αναβολή γίνεται στα πλαίσια της στρατηγικής που έχουμε χαράξει για την πιο αποδοτική άσκηση της εξωτερικής πολιτικής και των διεθνών σχέσεων της Τουρκίας.
Σε τέτοιες περιπτώσεις σαν τη σημερινή, οι μαζικές οργανώσεις πρέπει να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες. Παρότι αναβάλλαμε το ταξίδι μας, πιστεύουμε ότι θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις, για να ξαναρ΄χισει ο διάλογος. Η έλλειψη διαλόγου δεν βοηθάει κανέναν”.
ΜΙΛΛΙΕΤ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube