Γενικά θέματα 16 Μαρτίου 2010

Και πανηγυρίζουμε κι από πάνω!

Και πανηγυρίζουμε κι από πάνω!

Πανηγύριζαν πλείστοι όσοι στα ΜΜΕ της Αποικίας για τη βίζα, λες και τους έδωσαν τα δικαιώματα του Ρωμαίου πολίτη, ενώ στην πραγματικότητα δώσαμε εμείς στους Αμερικανούς το δικαίωμα να μας σκανάρουν (και τον πωπό) και να μας σκρινάρουν έως εγκεφάλου.

Μάλιστα το πράξαμε αδειάζοντας τους υπόλοιπους Ευρωπαίους που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις ιταμές απαιτήσεις των Αμερικανών με έναν ενιαίο (πιθανόν όχι αξιοπρεπή, αλλά πάντως ενιαίο) τρόπο και σπεύσαμε πρώτοι-πρώτοι να δώσουμε καρδίαν και νεφρούς προς εξέτασιν από τους πραιτωριανούς.

Τέτοια γλίτσα γύρω μας να σαλτιμπαγκίζει αναισχύντως και να κορυβαντιά για το αποκορύφωμα μιας καθόδου στην ξεφτίλα, δύσκολο να απαντήσει κανείς αλλού πουθενά, παρά σε μια χώρα όπου η εξουσία έχει χάσει τον αυτοσεβασμό της. Μια εξουσία (τοπική) γραικύλων

που περιβάλλονται από παπαγαλάκια με ιδεολογία σκώληκος, χωρίς ντροπή, χωρίς φόβο, χωρίς σεβασμό…

Φαίνεται σαν αντί η κρίση να μας αφυπνίζει, να μας παραλύει όλο και πιο πολύ…

Στην πραγματικότητα βίζα για το μισό Αιγαίο, έως τον 25ο παράλληλο, φαίνεται να παίρνει η Τουρκία κι εμείς εδώ πανηγυρίζουμε που θα μας κολονοσκοπούν οι Αμερικανοί για να πάμε, οι φτωχοί, οι άνεργοι, οι πεινασμένοι, οι μισθότμητοι πέντε μέρες στο Μανχάταν!

ΣΤΑΘΗΣ Σ. 15.ΙΙΙ.2010 stathis@enet.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube