Weather Icon
Γενικά θέματα 17 Φεβρουαρίου 2010

Η δολοφονία του Μαχμούντ αλ Μαμπχούχ και η δράση των ‘Ευρωπαίων’

Από σχόλιο του Woody

Αγαπητοί Φίλοι,
Δείτε το φιλμάκι από τις κάμερες ασφάλειας του ξενοδοχείου με τους “Ευρωπαίους” δολοφόνους.

Τώρα διαβάστε παρακάτω πως οι “Ευρωπαίοι” δολοφόνοι αποκτούν διαβατήρια Ευρωπαϊκά καί όχι μόνον, και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα.
Από την εφημερίδα “Το Βήμα της Νέας Ζηλανδίας”
Auckland, NZ, Wednesday, May 5, 2004 Auckland,
Κατηγορούμενοι για δόλια και παράνομη προσπάθεια κατοχής Νεοζηλανδικών Διαβατηρίων στο δικαστήριο, αλλά το Δικαστήριο απέκρυψε λεπτομέρειες.
Απόλυτη μυστικότητα συνεχίζει να περιβάλλει δύο κατηγορούμενους για τους οποίους υπάρχει υποψία ότι είναι πράκτορες των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών, που επανεμφανίστηκαν στο δικαστήριο σήμερα.
Ο Γιούρι Zoshe Kelman, 30 ετών και ο Eli Cara, 50 ετών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απάτη και για ενέργειες παράνομης απόκτησης Νεο-Ζηλανδικων διαβατηρίων κάθισαν πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Auckland, αλλά λεπτομέρειες του κατηγορητηρίου είχαν κατασταλεί από την Δικαστίνα Judith Potter.
Οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες μέσω του δικηγόρου τους, αλλά η Δικαστής Judith Potter “κατέστειλε” τις λεπτομέρειες της προκαταρτικής εργασίας για την προετοιμασία της δίκης σε θέματα σχετικά με την εγγύηση που έχουν καταβάλει για να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι τη ημέρα της δίκης.
Και οι δύο κατηγορούμενοι πρέπει να ξαναεμφανιστούν στο δικαστήριο τον επόμενο μήνα για τα περαιτέρω.
Οι δύο κατηγορούμενοι συνδέονται με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες Μοσσαντ, και συνελήφθησαν στο Auckland τον περασμένο μήνα με κατηγορίες για δόλιας προσπάθειας προς αποκτησιν Νέο-Ζηλανδικών διαβατηρίων. Ένας τρίτος ύποπτος που αντιμετωπίζει παρόμοιες κατηγορίες φέρεται να έχει εγκαταλείψει τη χώρα και ένας τέταρτος ύποπτος θεωρείται ότι κρύβεται στη Νέα Ζηλανδία. Η υπόθεση πήρε διεθνές ενδιαφέρον μετά από στοιχεία που φέρουν τους κατηγορούμενους σαν πράκτορες της Μοσσαντ. Τον περασμένο μήνα, αντιπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της ΝΖ Jim Sutton είπε ότι από τα μέχρι στιγμής στοιχεία φέρεται οι δύο άνδρες να είναι “εκπρόσωποι της ισραηλινής κυβέρνησης”. Η υπόθεση έχει εγείρει επίσης ανησυχίες εντός της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας, η οποία ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι θα επανεξετάσει την ασφάλεια στον τομέα έκδοσης διαβατηρίων.
Η υπόθεση έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον στο Ισραήλ όπου μία εφημερίδα είχε τίτλο “Ο Cara έφυγε από το Ισραήλ σε μια αποστολή στη Νέα Ζηλανδία”.
Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ο δικηγόρος του Cara, Stuart Grieve, QC, είπε στο δικαστήριο ότι είχε προσληφθεί από ιδιώτη.
Μετά την ακρόαση οι δυο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν το δικαστήριο μέχρι που οι φωτογράφοι και εικονολήπτες των εφημερίδων και τηλεόρασης έχουν φύγει.
Αναφέρθηκε δε ότι είχαν αλλάξει τα μπλε σκούρα κουστουμιά τους με καθημερινά ρούχα μέσα στο δικαστήριο.

ΥΓ. Αν το κάνουν στην τόσο μακρυνή Νέα Ζηλανδία γιατί να μήν το κάνουν και στήν κοντινή Ελλαδίτσα;

Woody

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube