Weather Icon
Διαφθορά , Οικονομική Κρίση 16 Φεβρουαρίου 2010

H οργισμένη φωνή του απλού λαού. Ακούστε την κύριοι πολιτικοί, πριν να είναι πολύ αργά για όλους μας.

H οργισμένη φωνή του απλού λαού. Ακούστε την κύριοι πολιτικοί, πριν να είναι πολύ αργά για όλους μας.


Δημοσιεύουμε την οργισμένη φωνή ενός απλού Έλληνα. Καλό είναι οι αλητήριοι που κατάντησαν την Ελλάδα σε αυτήν την κατάσταση να ακούσουν τη φωνή του λαού, γιατί αν ξεσπάσει η οργή του, θα μας πάρει και θα μας σηκώσει όλους μας, νηστεύσαντες και μη νηστεύσαντες, αμαρτήσαντες και μη αμαρτήσαντες, κλέψαντες και ου κλέψαντες. Το σχόλιο είναι στην ανάρτησή μας “Να σώσουμε την Ελλάδα“.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΒΒΑ ΠΙΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΠΙΑ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ. ΤΙ ΡΑΓΙΑΔΙΚΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΤΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΕΩΣ 35-40 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ. ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΡΕΨΟΥΜΕ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΔΕΚΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980. ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΖΗΛΩΤΕΣ. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΚΥΡΙΕ ΣΑΒΒΑ. ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΓΗ.
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΙΟΛΑΣ . ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
ΤΟ 30% ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΟΥ.
ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΑ. ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΚΟΨΕ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΣ ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΣ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube