Weather Icon
Γενικά θέματα 25 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Porsche Cayenne, το αγαπημένο αυτοκίνητο των νεόπλουτων στην Ελλάδα. Τώρα ήλθε η ώρα του λογαριασμού. Μόνο που θα τον πληρώσουμε όλοι μας.

Επιστολή που μας έστειλε ως σχόλιο ο Δραμινός, στο άρθρο μας “Μια σκέψη για το δημοσίευμα του FOCUS και για τις οργισμένες αντιδράσεις!

Μπράβο παλληκάρια!!!!!
Θίχτηκε το εθνικό σας συναίσθημα έτσι;
Τι σας πείραξε περισσότερο; το δάχτυλο;
Σας προσέβαλαν ε; Εγώ λέω να τους κάνουμε πόλεμο. Να βρούμε και αυτόν τον εκδότη και να τον εκτελέσουμε παραδειγματικά κάτω από την πύλη του Βρανδεμβούργου. Να κάνουμε διαδηλώσεις και να μαστιγωνόμαστε όπως οι μουσουλμάνοι. Ακούς εκεί ρε, την Αφροδίτη μας; Ρε γερμαναράδες, πίσω ρε τα δάνεια, μη στείλουμε τον Γλέζο.
Δεν ντρέπεστε; Τους Έλληνες ρε;
Όταν οι Έλληνες είχαν χοληστερίνη εσείς ακόμα τρώγατε φύλλα ρε.
Να πάρετε τη ΣΙΕΜΕΝΣ σας και να φύγετε ρε.
Να πάρετε και τα υποβρύχια σας που γέρνουν ρε δεν τα θέλουμε.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ!!!!
Αλλά ….ΔΕ ΜΟΥ ΛΈΤΕ; 300 δις ευρώ διά 10 εκατ Έλληνες, μας κάνει 30.000 ευρώ έκαστος. Δηλαδή μία οικογένεια τεσσάρων ατόμων χρωστάει στο εξωτερικό 120.000 ευρώ. Και τι τα κάνατε ρε παλληκάρια τόσα λεφτά;
Μή μου πείτε ότι κάποιοι τα φάγανε. Κάποιοι έφαγαν πολλά, αλλά δεν μπορεί..κάτι θα έδιναν και σε σας που τους χειροκροτούσατε. (άλλοι πρασινοφρουροι, άλλοι ημέτεροι, άλλοι αριστερά τροκτικά κοινοτικών προγραμμάτων και όχι μόνο, όλοι κάπου είσασταν)
Εγώ πάντως αν ήμουνα ο εκδότης του FOCUS θα έβαζα την Αφροδίτη να κρατάει ένα τεράστιο αγγούρι.Μεγάλο όμως, για να δείτε τι σας αξίζει πραγματικά αλλά και να καταλάβετε τι σας περιμένει.
Τόσα χρόνια που κάποιοι τολμούσαν να ψελλίσουν ότι δεν είναι δυνατό όλοι να τρώνε και κανένας να μην δουλεύει τους στέλνατε στο πύρ το εξώτερο. Δήθεν τρώγατε τα λεφτά των κουτόφραγκων και του Λάτση.
Ακόμα και σήμερα που φτάσατε μέχρι τον λαιμό στα σκατά κανένας δεν τολμάει να πει “ρε σεις μήπως πρέπει να δουλέψουμε;μήπως πρέπει να ξαναμάθουμε να ξυπνάμε το πρωί και να πάμε στη δουλειά;” Οι διάφοροι “προοδευτικοι’ συνδικαλιστές βγήκαν στους δρόμους για να μην χάσουν τα κεκτημένα. Κανένας δεν κατάλαβε τι γίνεται.
ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ

Δραμινός

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube