Weather Icon

H φωνή του bio

Ο bio άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας “Περικοπές στα μαχητικά του Αιγαίου;”:

Προς Γρεβενά IQ
Αν και καταλαβαίνω από το τρόπο γραφής σου (κεφαλαία, θαυμαστικά, πολλαπλά ερωτηματικά και μάλιστα λατινικά), ότι βρίσκεσαι σε παράκρουση αντίστοιχη αυτής των αλαλαζόντων (γηγενών και αλλοδαπών ελληνόφωνων και μη-ελληνοφώνων κατοίκων της Ελλάδος) που βρίσκονταν σε οργασμό στις 4 Οκτώβρη και χοροπηδούσαν στους δρόμους με τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να διαβάσεις το μηνυμα μου με ηρεμία.
1. Τα τέκνα των νομιμοποιηθέντων λαθρομεταναστών που γεννήθηκαν εντός ελληνικών συνόρων (αφού οι γονείς τους τα παραβιασαν πρώτα) είναι τόσο Έλληνες και γίνονται αντιληπτοί από τους εχέφρονες ανθρώπους ως τόσο Έλληνες όσο και το δικό σου παιδί εάν γεννιόταν στη Νιγηρία θα ήταν Νιγηριανός και όσο οι συμπαθείς μαύροι Νιγηριανοί θα τον αντιλαμβάνονταν ως έναν από αυτούς. Κατανοητόν;
2. Αποτελεί μνημείο απύθμενης ανοησίας το να πιστεύει κανείς ότι η ερχόμενη οικονομική καταστροφή της Ελλάδας είναι αποκλειστικό προιόν των 5 1/2 χρόνων της ΝΔ. Η ΝΔ υπήρξε μια απαράδεκτη κυβέρνηση, ανίκανη να συγκρουστεί με το πασοκικό παρακράτος και την ιδεολογική (και όχι μόνο) τρομοκρατία της αριστεράς. Η ευθύνη της όμως η μεγάλη είναι που άφησε τον Γιωργάκη να γίνει ελέω θεού αυτοκράτορας της Ελλάδος. Από όλα τα εγκλήματα του Καραμανλή αυτό ειναι το ΜΕΓΙΣΤΟ.
3. Εάν θες να κάνεις συζήτηση για το θέμα της ιθαγένειας μάλλον δεν έχεις ελπίδα. Εάν γράψεις στο opengov και διαφωνήσεις έστω και με μικρολεπτομέριες του νομοσχεδίου, το μήνυμα σου θα κοπεί. Εάν δε κοπεί οι δημοσιογράφοι στα κανάλια και στις εφημερίδες αλλά και ο πρωθυπουργος που ψήφισες εσύ και άλλα 3 εκατομμύρια κάτοικοι της Ελλάδος (γηγενείς και νομιμοποιηθέντες/ελληνοποιημένοι λαθροεισβολείς από το ΠΑΣΟΚ το 2000 και από τη ΝΔ) θα σε χαρακτηρίσουν “ακραίο”, “φασίστα”, “τρελλό” και μέρος οργανωμένης βιομηχανίας ακροδεξιάς προπαγάνδας (τάδε έφη Χ. Παππάς δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας στην εκπομπή Ανατροπή). Εάν τολμήσεις να ζητήσεις δημοψήφισμα θα σε πουν επίσης “ακραίο”, “ηλίθιο”, “ξενόφοβο” και “αντιδημοκράτη” (τάδε έφη ο “κουκούλας” Taki Kabili στη παλαί ποτε ναυαρχίδα της κεντροδεξιά Καθημερινή). Αλλά ακόμα κι αν είχες τη διάθεση να τα ανεχτείς αυτά, δεν έχεις και πολλά περιθώρια, στις 25 Ιανουαρίου υπογράφεται το τέλος της Ελλάδος με τη ψήφιση του νομοσχεδίου. Δε ξέρω εάν αισθάνεσαι περήφανος ως πασόκος που ακύρωσες τους αγώνες τόσων Ελλήνων ανώνυμων και επώνυμων για να φτιάξουν ένα δικό τους κράτος. Μπορεί να “δικαιολογηθείς” ότι ο Γιωργάκης ποτέ δεν είπε προεκλογικά ότι μηδενική ανοχή στη λαθρομετανάστευση σήμαινε νομιμοποιούνται ΟΛΟΙ και αποκτούν και ιθαγένεια. Οι δικαιολογίες όμως είναι δικαιολογίες. Φέρατε το τέλος της Ελλάδας, σε μερικά χρόνια θα ψηφίζετε έντρομοι άλλα κόμματα μήπως και σώσετε τίποτα από την Ελλάδα, αλλά το ΠΑΣΟΚ θα παραμένει στην εξουσία με τη ψήφο των ελληνοποιημένων πακιστανοαλβανοαφρικάνων. Εάν δεν ήταν τόσο τραγικό θα γέλαγα όπως παλαιότερα γέλαγα με τους ψηφοφόρους του Μιτεράν που γαλλοποίησε όλο τον τρίτο κόσμο της Γαλλίας και τώρα τρέμουν στην ιδέα να περάσουν από τα προάστεια του Παρισιού. Αλλά τα γέλια μου έχουν κοπεί πλέον.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube