Weather Icon

Πολωνία: Συνελήφθη Ρώσος κατάσκοπος

Πολωνία: Συνελήφθη Ρώσος κατάσκοπος


Η υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας της Πολωνίας συνέλαβε έναν άνδρα που κατηγορείται για κατασκοπεία και υπάρχουν υποψίες πως εργάζεται για τη Ρώσικη στρατιωτική κατασκοπεία, ανέφερε χθες Τετάρτη η εφημερίδα Dziennik.
Ο άνδρας ήταν επικεφαλής μιας μικρής επιχείρησης και ζούσε στην Πολωνία για πάνω από μια δεκαετία, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Συνελήφθη αφότου οι ενέργειές του “δεν μπορούσαν να γίνονται πλέον ανεκτές” και θεωρήθηκαν “οδυνηρές” για την Πολωνία, δήλωσε ανώνυμη κυβερνητική πηγή στην εφημερίδα.
Εισαγγελικές πηγές στη Βαρσοβία επιβεβαίωσαν ότι ένας ύποπτος συνελήφθη για υπόθεση αυτής της φύσης και ότι θα του απαγγελθούν σύντομα κατηγορίες. Απέφυγαν να υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες.
Ο Ρώσος “πράκτορας” μιλούσε καταπληκτικά πολωνικά και είχε κάρτα που του επέτρεπε να διαμένει μόνιμα στη χώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα. Η σύλληψη του έγινε από την αντιτρομοκρατική διεύθυνση της υπηρεσίας εσωτερικής ασφαλείας, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube