Γενικά θέματα 19 Δεκεμβρίου 2009

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στο τουρκικό κανάλι TRT

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στο τουρκικό κανάλι TRT

Σε γνωστό τουρκικό κανάλι εμφανίστηκε πριν λίγο καιρό ο ψευδομουφτής (ή “εκλεγμένος μουφτής” ή “τουρκομουφτής”, όπως προτιμάει ο καθένας) Ξάνθης Αχμέτ Μέτε όπου, όπως μπορεί κανείς να δει στα στιγμιότυπα που αλλιεύσαμε στο Youtube με πολύ μεγάλη άνεση και στυλ αστέρα της τηλεόρασης που μας ξάφνιασε ευχάριστα, συμμετείχε σε τηλεοπτικό πάνελ.

Δε γνωρίζουμε την τουρκική για να καταλάβουμε τι λέχθηκε στην συγκεκριμένη εκπομπή, όμως αξιοθαύμαστο είναι το γεγονός πως ένα μεγάλο κεντρικό κανάλι της γειτονικής χώρας κάλεσε τον Αχμέτ Μέτε από την Ξάνθη της Ελλάδας ως συνομιλητή σε μεγάλης θεαματικότητας εκπομπή. Ελπίζουμε μόνο η συζήτηση να μην αναλώθηκε στα γνωστά και επαναλαμβανόμενα μέχρι υπνηλίας θέματα περί “γκιαούρηδων” και “καταπίεστης των Τούρκων της Δυτικής Θράκης” (τα οποία τα ακούμε καθημερινά και η αλήθεια είναι πως πλέον κουράζουν) και ο Αχμέτ Μέτε να ανέφερε και τίποτε καλό για την περιοχή και την χώρα που ζει, την κοινωνία μας, τις εμπορικές συναλλαγές που ολοένα και αυξάνονται, την καχυποψία στις κοινωνίες που σιγά – σιγά εξαφανίζεται κ.ο.κ.

Εχει και καλά η Ελλάδα Αχμέτ Μέτε για να προβάλουμε στο εξωτερικό αλλά …και στη “μητέρα πατρίδα”. Μην εξάγουμε μόνο τη γκρίνια και τα παράπονά μας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube