Γενικά θέματα 5 Δεκεμβρίου 2009

Καλύτερα στο νοσοκομείο, παρά φυλακή ισόβια

Ο παραπάνω τίτλος, εκπροσωπεί απολύτως την λογική που οι τελευταίες κυβερνήσεις έχουν καλλιεργήσει στους αστυνομικούς. Έτσι απολύτως λογικό πρέπει να μας φαίνεται αυτό που συνέβη σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας. Περίπου 20 αναρχικοί, με κράνη, παλούκια και λοιπά όργανα «ελεύθερης έκφρασης», επιτέθηκαν σε ομάδα πέντε – έξι αστυνομικών.

Όπως είναι φυσικό, και όπως έχουν μάλλον διαταγές να κάνουν οι αστυνομικοί έφυγαν τρέχοντας. Ένας – δύο όμως από αυτούς έμειναν πίσω, και παγιδεύτηκαν. Και έφαγαν τόσο ξύλο, ώστε σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από αυτούς κινδυνεύει να χάσει μέρος του χεριού του (δάκτυλο/δάκτυλα).

Μπορεί να οργιστεί κάποιος διαβάζοντας το. Αν ήταν όμως στην θέση του (μάλλον νεαρού) αστυνομικού τι θα έκανε; Αν επιτιθόταν, θα τον έδιωχνε από το σώμα ο Χρυσοχοΐδης, αφού πρώτα οι διάφοροι Λαζόπουλοι θα φρόντιζαν να φτιάξουν κλίμα. Αν χρησιμοποιούσε το όπλο του, θα πήγαινε φυλακή. Οπότε σου λέει, καλύτερα να φάω μερικές, παρά να κάτσω μέσα ισόβια. Απλό δεν είναι; Θα κάνατε εσείς κάτι άλλο στην θέση τους; Ποιός θα τον προστάτευε; Οι ανώτεροι του; Που στο άκουσμα των λέξεων «πολιτική ηγεσία» βρέχουν τα κρεβάτια τους; Οι συνάδελφοι του, συνδικαλιστές, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να απολογούνται διαρκώς;

Άρα καλά έκανε! Και έτσι πρέπει να κάνουν και οι συνάδελφοι του. Γιατί έχουν ευνουχιστεί πλήρως από το κράτος και το παρακράτος των ΜΜΕ.
Εlkosmos.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube