REAL TIME |

Γενικά θέματα 10 Νοεμβρίου 2009

Τη στήριξή του στον Αντ. Σαμαρά ανακοίνωσε ο Δημ. Αβραμόπουλος

Νέα δεδομένα στη μάχη για την εκλογή προέδρου στη Ν.Δ. δημιουργεί η στήριξη της υποψηφιότητας Σαμαρά από τον Δημ. Αβραμόπουλο. Δήλωσε ότι αρνείται την ασφάλεια της ουδετερότητας και ότι στέκεται στο πλευρό του μεσσήνιου πολιτικού.

“Στέκομαι στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, στηρίζω την υποψηφιότητά του… Θα αγωνιστούμε μαζί για την αναγέννηση της παράταξης” δήλωσε, παρόντος του υποψηφίου προέδρου, ο Δημ. Αβραμόπουλος.

“Η μεγάλη παράταξή μας πρέπει να μείνει μία και αδιαίρετη… Η επιλογή του αρχηγού της Ν.Δ. δεν πρέπει να έχει να κάνει με προσωπικά συναισθήματα ή με παζάρια που μας γυρίζουν σε άλλες εποχές” πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας την εκτίμησή του για τα αίτια της ήττας του κόμματος στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.

“Οποτε αποδοκιμάστηκε η Ν.Δ. αυτό οφειλόταν στο ότι απομακρύνθηκε έστω και προσωρινά από τις αξίες της. [Η ήττα] οφείλεται στην αλαζονεία που επέδειξαν στελέχη της” σχολίασε ο Δημ. Αβραμόπουλος, που υπεραμύνθηκε της στάσης του. “Μπορεί στο όνομα της ενότητας να απέσυρα την υποψηφιότητά μου, δεν απέσυρα όμως τα πιστεύω και τις απόψεις μου για το μέλλον της παράταξής μας… Αρνούμενος την ασφάλεια της ουδετερότητας καταθέτω την άποψή μου για το μέλλον της παράταξης” δήλωσε και τάχθηκε υπέρ μιας Ν.Δ. “χωρίς κλειστά κυκλώματα” και της εκλογής προέδρου με “καθαρά πολιτικούς όρους”.

“Με τη συνεργασία του Δημήτρη θα μετατρέψουμε την ενότητα σε ρεύμα νίκης” σχολίασε από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς, προσθέτοντας πως στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος “αποδείξαμε πως η ενότητα δεν κινδυνεύει”. “Είχα στο μυαλό μου την αμφίπλευρη διεύρυνση του κόμματος αμέσως μετά την εκλογή νέου προέδρου. Μετά τη σημερινή εξέλιξη η αμφίπλευρη διεύρυνση ξεκινά από τώρα… Θα κάνουμε το κόμμα μας μεγαλύτερο και καλύτερο ξανά… Μαζί με το Δημήτρη θα δώσουμε ελπίδα, θα κατοχυρώσουμε πλήρως την ενότητα θα φέρουμε τη νίκη”.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube